Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bleizer imi poti trimite si mi poze d e la rgionala
    vopsitorie preturi bune

Comment

• iti trimit pozele si wmv-ul cu Intalnirea Regionala - Brasov pe Transfer.ro
      lipsa text

Comment

• am mai adaugat 6 difuzoare ALPINE, am schimbat statia si subwoferul si am pus 3 vumetre de leduri, 2 pe tetiere si unul mare pe luneta.
        lipsa text

Comment

• alte dotari

Originally posted by Bleizer View Post
          am mai adaugat 6 difuzoare ALPINE, am schimbat statia si subwoferul si am pus 3 vumetre de leduri, 2 pe tetiere si unul mare pe luneta.
          in total 10 difuzoare + subwofer
          Attached Files
          lipsa text

Comment

• nenea bleizer te rog frumos da-mi si mie detalii despre vumeter-e caut de foarte mult timp asa ceva astept PM de la tine
            Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

• Ce reprezinta chestia asta?
              Attached Files

Comment

• este un aparat cu ultra sunete pt.animale fioroase, l-am pus acolo din motive ca nu-l gasesc niciodata cand am nevoie de el si crede-ma ca am nevoie de el, mai ales acum cand vin gratarele la iarba verde si printre munti
                lipsa text

Comment

• difuzoare

am pus si celelalte poze cu difuri
                  Attached Files
                  lipsa text

Comment

• noutati ceva,ai mai plimbat masina prin europa?parca asa stiam...salut!

Comment

• Danemarca si Franta, as fi plecat si in Spania cu ea dar am deja 63000 si trebuie sa-i fac servisarea, insa plec cu ea Sambata dimineata la ora 1:00 pe 19-06 in Ungaria cu mici treburi...e mai aproape!
                      lipsa text

Comment

• Ai fost cu masina in Danemarca ??? Cate zile ai facut pana acolo ??
                        In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                        sigpic

Comment

• In primul rand salut.Singurul lucru care imi place de pe masina ta este bara de ph2.Cred ca ai la zgomote in masina de la acele....accesorii.Apropo,am tot diesel si am tot 63000 km.Vezi ca la revizia de 60000 trebuie schimbate filtrele,curelele,ulei,in cazul meu placute,capat bara stanga,bielete antiruliu.Sa ai bafta de ea!
                          Last edited by Vlad24; 16 June 2010, 14:05.

Comment

• multe chestii interesante..multa bafta in continuare
                            sigpic

Comment

• gmv97 - sunt 3500km.dus, daca plec la 01 a.m, a 2-a zi noaptea ajung la destinatie.
                              vlad - stiu! dar 51000 ii am afara numai pe autostrazi si nu-mi pun problema de asa ceva, in prezent am 63000 si placutzele de frana originale(neschimbate)
                              marius - multam fain...tot inainte pt.toata lumea si numai bine!
                              lipsa text

Comment

• e cazul sa schimbi placutele,macar asa,de distractie!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google