Start Engine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• azi ti-am vazut masina bleizer! era undeva in spate la blocuri pe 1 mai daca nu ma insel ! e frumoasa masina ! sa o stapanesti sanatos!

Comment

• pai daca in curte nu mai am loc de alte masini, asa e la mama acasa!
      lipsa text

Comment

• mai era si un renault megane afara! mie mi se parea cunoscuta masina si culmea este ca vazusem my ride tau chiar ieri ! si am recunoscut masina ! cum ziceam sa o stapanesti sanatos ! da bine bara de ph2 perfect !

Comment

• toata saptamana stau la mama ca la mine se zugraveste, asa ca atunci cand am loc o bag in curte candnu...afara
          lipsa text

Comment

• Imi place masina imi place mai ales ca gasesti in ea tot ce este nevoie intr-o excursie BV este ceva f util Spor in continuare si ai grija la drumuri!
            Super Oferta ,Capota Logan Carbon 3D (Texturat) La numai 130 Ron!!

Comment

• multam Bucurestene!
              lipsa text

Comment

• difuzoare in toata masina

difuzoare usa fata
                difuzoare usa spate
                subwofer 1200W
                Attached Files
                lipsa text

Comment

• ma tata bleizer nu stiu daca ti-am scris pe aici,dar ca sa fiu sigur scriu acum,aici dupa cate am inteles e un thread unde un OM isi expune masina,iar ceilalti isi dau cu parerea,pro sau contra anumitor modificare sau gadgeturi,fara nici un drept de a jigni,cei ce jignesc sunt niste frustrati,care nu fac altceva decat sa se dau balene in cutia de conserve in fata calculatorului,la o intrunire fata in fata sunt niste pisicute,stiu ei care au atacat urat un coleg LOGAN CLUB...concluzia,iti spui parerea pro sau contra fara sa jignesti,ca nu iti da dreptul nimeni sa jignesti,poate doar faptul ca te ascunzi dupa monitor si tastatura,dar prin asta dai dovada cat de fetita esti.
                  mie unul imi palce masina lui bleizer pt faptul ca este foarte ingrijita,pt aglomerarea din masina,sunt un pic pro dar si contra,dar pt faptul ca el calatoreste foarte mult,eu cred ca pt el sunt utile toate aceste gadgeturi
                  bleizere la cat mai multi km fara probleme si drumuri bune
                  sigpic
                  Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                  pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• foloseste 4 statii si 2 cb in acelasi timp la drum lung
                    iti mai trebuie o cascheta daia cu doze in stanga si dreapta ca in desenele animate si esti complet .
                    PS. boxele alea nu le`ai mai prezentat o data ? la fel si statiile dupa usa...

Comment

• Frumoasa masina
                      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• multam Agetule Suprem!
                        Fofule, minte ai, bikini si papuci iti mai trebuiesc
                        mersi, mersi Ionel!
                        lipsa text

Comment

• o ,oooooo, bine ai revenit pe taram romanesc .........
                          cum ti-au umblat piciorusele prin straineturi?
                          esti bine ? ai vazut comentariul meu?felicitari ptr. munca depusa .........salutari ,voua
                          sti tu.
                          http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• black, super, peste tot, frumos, cald si distractie, am plecat 12 masini si ne-am intors cu 10, un volvo a fost confiscat in Italia ca a baut prostu la o benzinarie 6 beri de 33ml. si cred ca a fost ginit iar al 2-a masina a avut accident in Austria, in Ungaria am avut probleme cu nenorocitii aia de Unguri, ne-au tras pe dreapta si ne-au controlat la masini si in bagaje timp de 2 ore...cica ne-au vazut in gashca, nu am ajuns in Spania din cauza soferului betiv, el ne asigura si cazarea in Franta si Spania, dar in rest super! am dormit in Timisoara 2 nopti la dus si la intoarcere, Ungaria 2 nopti, in Austria 2 si in Italia 8 zile
                            lipsa text

Comment

• Salut! E foarte ingrijita masina ta, sincer imi place. Vad ca ai difuzoare tip sistem; ajuta-ma si pe mine cu un sfat pentru achizitionarea unora te rog!(vezi la mine la my ride)

Comment

• saptamana viitoare pun poze cu noile schimbari.
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google