golanu meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc mult, eu am pus V cromat din fata.

Comment

sa o stapanesti sanatos si sa ne zici ce mai ai de gand sa mai schimbi pe la ea?

Comment

Originally posted by ursache View Post
        multumesc mult, eu am pus V cromat din fata.
        salut si bine ai venit pe forum. arata foarte bine, prea bine pot sa zic. exceptia mea fiind tocmai acel crom de pe calandru. fiind inchisa toata masina la culoare, alea lucesc in draci.
        daar, tocmai la culoarea pe care o ai ar fi ok mai mult crom, roata la geamuri, chiar faruri ...
        sint contra cromului, dar pe o culoare inchisa arata mortal!
        ce vreau eu sa zic, ori cu , ori fara
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

de acord cu cristi, insa nici foarte incarcata, sa incante ochiul nu sa-l oboseasca...
          culoarea e foarte faina, s-o stapanesti sanatos, si welcome to the club
          Exista cumva si culoare negru mat? am vazut un logan prin bucuresti si arata super bine...
          Don't touch! Never ever steal
          Unless you're in for the kill

Comment

Nu inteleg.Sa dau jos cromul ala de pe calandru?Sa o las cat mai simpla
            Attached Files

Comment

E frumoasa si asa.....eu zic sa il lasi

Comment

Las-o asa cum este,daca tie iti place.
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ursache View Post
                  Nu inteleg.Sa dau jos cromul ala de pe calandru?Sa o las cat mai simpla
                  eu iti ziceam ceva ca in poza atasata. imi place mai mult asa . si eu vreau sa scot la a mea dar ma f... o lene si e frig afar'.

dar dupa cum zicea si D-FENS, daca tie iti place asa, las-o asa. nu arata rau deloc cu acel crom pe calandru, chiar deloc, eu ti-am dat o idee, tu sti daca e cea corecta pentru ochiul tau .
                  iar dupa cum zicea golanu, lasi asa si mai pui ceva pe ici colo cit sa nu dea in kitch. e scump si nu tot ce e crom arata si bine.
                  Attached Files
                  Last edited by crististreulea; 15 January 2008, 10:28.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

de unde pot cumpara sau cine imi poate vinde inele argintii care se monteaza pe aeratoare?

Comment

N-ai incercat sa le vopsesti pe cele care sunt pe masina?Eu asa am facut.

Comment

mi se pare cam migaloasa treaba,asa ca m-ai bine le cumpar

Comment

Nu-i mare lucru,le scoti,le degresezi,dai cu primer sau plastofix(eu nu am dat,am aflat prea tarziu) si le lasi sa se usuce.

Comment

Frumos.. cu gust.. gata i-mi pun si eu folie ;))
                            sigpic

Comment

mersii pentrui sfat D-FENS,cred ca am sa incerc.

Comment

Inelele colorate in principiu am vazut la reprezentanta Dacia pe toate culorile incearca acolo

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google