multumesc mult, eu am pus V cromat din fata.
golanu meu
Collapse
X
-
Originally posted by ursache View Postmultumesc mult, eu am pus V cromat din fata.
daar, tocmai la culoarea pe care o ai ar fi ok mai mult crom, roata la geamuri, chiar faruri ...
sint contra cromului, dar pe o culoare inchisa arata mortal!
ce vreau eu sa zic, ori cu , ori faraDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
de acord cu cristi, insa nici foarte incarcata, sa incante ochiul nu sa-l oboseasca...
culoarea e foarte faina, s-o stapanesti sanatos, si welcome to the club
Exista cumva si culoare negru mat? am vazut un logan prin bucuresti si arata super bine...Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Nu inteleg.Sa dau jos cromul ala de pe calandru?Sa o las cat mai simplaAttached Files
Comment
-
Originally posted by ursache View PostNu inteleg.Sa dau jos cromul ala de pe calandru?Sa o las cat mai simpla
dar dupa cum zicea si D-FENS, daca tie iti place asa, las-o asa. nu arata rau deloc cu acel crom pe calandru, chiar deloc, eu ti-am dat o idee, tu sti daca e cea corecta pentru ochiul tau .
iar dupa cum zicea golanu, lasi asa si mai pui ceva pe ici colo cit sa nu dea in kitch. e scump si nu tot ce e crom arata si bine.Last edited by crististreulea; 15 January 2008, 10:28.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment