AG 83 KTL.....Tiganca mea...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AG 83 KTL.....Tiganca mea...

mi-am propus si io sa-mi arat golana mea ca toti ceilalti chiar daca nu arata asa de bine ca celelalte golanuri......il am de pe data de 23 noembrie 2007, e un logan laureat de 1.4 +GPL (din fabrica) la dotari e aproape full decat ca nu am geamuri elect. si genti.......si mai am pe ea toata linia muzicala Sony si folie pusa de mine dar e ne omologata, dar o sa fac rost si de omologare....iar pe viitor as avea de gand schimba gentile, faruri si stopurile pe spate si poate sa mai adaug liniei Sony niste bass...ca am boala pa niste vecini prin parcare...

si alte poze cu golana....
    Attached Files
    Last edited by andrei; 12 January 2008, 23:51.
    sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Frumoasa mai Cataline! S-o stapanesti sanatos! Cati km ai cu ea?

Comment

mersi frumos Sp!ke .....mai n-am decat 2500 km cu ea si sper sa nu ma opresc aici...
      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

sa o stapanesti sanatos,.....da dc scrie pe spate 1.6 16 v..daca ai zis ca e 1.4 gpl ????vrei sa te vada lumea? :P
        0.9 tce SL plus

Comment

Frumoasa Rau culoarea..sa o stapanesti sanatos si sa faci multi km fara probleme

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
            sa o stapanesti sanatos,.....da dc scrie pe spate 1.6 16 v..daca ai zis ca e 1.4 gpl ????vrei sa te vada lumea? :P
            ii mai speri si io sa nu se dea la mine......:d in orce caz am invatato sa fuga si cu 1.4

Comment

frumoasa culoare in prima poza am crezut ca e negru. So stapanesti sanatos si multi km fara probleme si so vedem cu gentile
              sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

sa o stapanesti sanatos!..cum e cu gazu? trage bine pe gaz? se simte vreo diferenta cand treci pe gaz si de unde alimentezi cu gaz? la consumul de gaz cum stai? te intreb atatea ca si pe mine ma bate gandu la un logan laureat pe gaz + ABS si vreau sa aflu cat mai multe amanunte de la cineva care poseda acest model!
                Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

e beton golanu ;) sa-l stapanesti sanatos
                  sigpic

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
                    Vad ca nu are ABS, asa e?
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

misto golanul,ce inseamna literele alea de pe luneta????
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

Originally posted by andrei View Post
                        Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme!
                        Vad ca nu are ABS, asa e?
                        mersi.....ba da Andrei are si ABS....a fost pus de mine ca obtional..

Comment

Originally posted by yoz13 View Post
                          sa o stapanesti sanatos!..cum e cu gazu? trage bine pe gaz? se simte vreo diferenta cand treci pe gaz si de unde alimentezi cu gaz? la consumul de gaz cum stai? te intreb atatea ca si pe mine ma bate gandu la un logan laureat pe gaz + ABS si vreau sa aflu cat mai multe amanunte de la cineva care poseda acest model!
                          ma se comporta bine la drum si nu-ti dai seama daca e pe benzina sau gas ...trecerea nici nu se simte...cam da sa puna botu la coaste dar nu o las eu (am testato pe la baraju Vidraru)....da si a mea e laureat 1.4Gpl +ABS..

Comment

Sa nu mor prost, asta e gri comete?

Later Edit: da, m-am lamurit, chiar e gri comete, bou am fost ca m-am grabit sa iau o masina de pe stoc in loc sa astept un gri comete
                            Stie cineva cat costa de revopsit in alta culoare la reprezentanta?
                            Logan Kiss FM 1.6MPI IS-29-FLY

Comment

Originally posted by blood13 View Post
                              Sa nu mor prost, asta e gri comete?
                              da de ce nu....chiar gri comete e....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google