foarte frumoasa masina...ibunatirile pe care i le-ai adus sunt ok! Multa bafta in continuare!
M m 0 6 x u w
Collapse
X
-
68.300 km inafara faptului ca rezervorul ii mai tot timpul gol masina merge bine, surprinzator de bine.
in km astia am schimbat becuri, o curea de alternator si recent mi s-a rupt un suport la galeria de evacuare pe la mijloc (sa nu vb intr-un ceas rau :P )
in rest revizii si imbunatariri pe ici pe colo in limita bugetului crizat
si ca sa ma apar de "cap de creta" mi-am luat o furtuna
Comment
-
eu si Leu )Attached Files
Comment
-
Stiu ca toti isi dau cu parerea dar ai gresit ca ai pus alubandul pe fetele de usi. Nu acelea zornaie ci fix tabla zornaie, deci lipeste alubandul pe tabla de la usa (tabla pe care vine montat difuzorul).Intre usa si fata de usa decupeaza un burete cu proprietati fonice-are in Bricostore si se vinde la metru 45 lei metrul si este un burete negru cu folie de aluminiu si are cam 1 cm grosime si pori inchisi .
Studiaza nitel siteurile de specialitate ....si vezi unde se montraza exact acel aluband si ce anume produce distorsiuni in masina atunci cand dai muzica mai tare.
Poti pune acel aluband si in portbagaj ...pe toata suprafata ca sa scapi si de vibratiile produse de toba, si trage de mochetele laterale din portbagaj si pune si pe interiorul aripilor din spate acel aluband....o sa simti diferenta si la lovire ca nu mai suna a galeata de fantana. Cand dai drumul la woofer sa te dai jos din masina sa vezi cum flutura aripile din spate, si ai sa intelegi de ce ai nevoie de aluband in spatele aripilor.
Masina arata ca fosta mea masina si o poti vedea la my ride.
Bafta in modificari si fale cu cap ca altfel pierzi si bani si timp.
Boxele de pe spate cred ca au fost montate de un amator si s-a folosit flexul pentru taieturi drepte si patentul pentru ajustari prin jupuire. Dadeai 20-30 ron si le montai la electrica auto si se taia tabla cu fierastrau special de tabla si cu sablon.Last edited by cosmindan; 21 August 2012, 23:12.real power..... diesel power by
Comment
-
Originally posted by DaniD View PostDom'le, buna achizitie acel CB. E folositor rau de tot
Nu te deranjeaza ca l-ai montat cu difuzorul spre plastic? Nu atenueaza prea mult? Il auzi bine si in mers?
Originally posted by cosmindan View PostStiu ca toti isi dau cu parerea dar ai gresit ca ai pus alubandul pe fetele de usi. Nu acelea zornaie ci fix tabla zornaie, deci lipeste alubandul pe tabla de la usa (tabla pe care vine montat difuzorul).Intre usa si fata de usa decupeaza un burete cu proprietati fonice-are in Bricostore si se vinde la metru 45 lei metrul si este un burete negru cu folie de aluminiu si are cam 1 cm grosime si pori inchisi .
Studiaza nitel siteurile de specialitate ....si vezi unde se montraza exact acel aluband si ce anume produce distorsiuni in masina atunci cand dai muzica mai tare.
Poti pune acel aluband si in portbagaj ...pe toata suprafata ca sa scapi si de vibratiile produse de toba, si trage de mochetele laterale din portbagaj si pune si pe interiorul aripilor din spate acel aluband....o sa simti diferenta si la lovire ca nu mai suna a galeata de fantana. Cand dai drumul la woofer sa te dai jos din masina sa vezi cum flutura aripile din spate, si ai sa intelegi de ce ai nevoie de aluband in spatele aripilor.
Masina arata ca fosta mea masina si o poti vedea la my ride.
Bafta in modificari si fale cu cap ca altfel pierzi si bani si timp.
Boxele de pe spate cred ca au fost montate de un amator si s-a folosit flexul pentru taieturi drepte si patentul pentru ajustari prin jupuire. Dadeai 20-30 ron si le montai la electrica auto si se taia tabla cu fierastrau special de tabla si cu sablon.
cu boxele asta e Ca*atul se intampla si la case mai mari.
acuma strang bani de jante!
Comment
-
maine ajung my preciousAttached Files
Comment
-
Multumesc lui Leu si lui Cipri pentru ajutor :P
Comment
-
ieri le-am montat dar... tinand cont ca a plouat am facut azi sedinta foto
Comment
-
-
Dunlop SP Sport 01 195/55/15
is un pic prea dure gumele, rotile inca nu le-am echilibrat si unul din ele "tuseste" putin ca am un petec mare in el!
nu tare mi-as lua altele ca si asa vine iarna! peste 1 luna
Comment
Comment