M m 0 6 x u w

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• M m 0 6 x u w

Va prezint jucaria mea!
    2008 1.4 Preferance ABS

Prezent am 36.500 mii KM

Modificari:

Folie pentru lateral spate si luneta cost 280 ron Omologata
    Toba finala FK sport 302 ron http://www.youtube.com/watch?v=CqjwtuQAk-A
    Consola infoliata vreo 30 ron
    Arcuri H&R 149 euro fara montaj
    Lautarul sef Pioneer + Difuzoare fata, iar pe spate am 6x9 Xtreme, si nu doresc nici la dusmani mei sa mai faca gauri pentru asemenea boxe
    Si sa nu uit de remapare... am inmultit un pic caluti, atat cat se putea, multumesc lui Cristi pentru asta

Urmeaza cand vor fi si bani
    Jante ()
    Instalatie Xenon
    Schimbare iluminat ceasuri si consola
    Lautari in portabaj Sub+Statie
    Statie CB
    Si o "remodelare" a spoilerului fata si spate, iar probabil dupa ce se va mai incalzi imi voi dezdoi usile, pentru ca am foarte multe lovituri de la vecini mei grijulii.

Stiu ca ii murdara, da... ii ca si un catel cand ii dau drumul din lesa, se murdareste foarte repede
    Attached Files
    http://www.youtube.com/watch?v=CqjwtuQAk-A

Frumos! Se aude bine toba!

Ce jante vrei sa ii pui?

Sa o stapanesti sanatos!
    sigpic

Comment

Frumos. Cat ai dat pentru imbracarea consolei in folie de carbon?
      Succes.
      sigpic

Comment

@valeriuciprian "Consola infoliata vreo 30 ron" a zis mai sus.

La viitoarea modificare Instalatie Xenon te sfatuiesc sa nu pui in farurile care le ai, mai repede cu banutii de la xenon iei Lupe bixenon pt far cu angeleyes/35W la un pret destul de bun, si daca te informezi de pe forum de marfa asta ai sa vezi ca este foarte laudata si ca sa fie informatia toata, singurul inconvenient este ca trbuie desfacute farurile. in rest bafta la tunarit si asfalt curat.

A si intradevar toba se aude bine, chiar foarte bine pt un 1.4 deasta pricajit, la mine cu stock creste adrenalina peste 4500 ture dapai la ce sunet ai tu ...
        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Da ...scuzele meleAm citit printre randuri.
          sigpic

Comment

ai inceput foarte bine, mai ales cu h&r ! felicitari ! zice foarte bine Mikelangelo .....de banii aia iti iei lupe cu xenon in farurile stock ! arata mortal ! bafta in continuare !

intrebare : de ce finala tii asa ascunsa in bara ? ii cam scurta mi se pare mie ! intreb doar !
            sigpic

Comment

bine ai venit printre noi, sa ai parte de masina si sa o infrumusetezi cum iti place, dar cu gust ! ! !
              sigpic
              The MVP

Comment

salutare la baia mare.in sfarsit incep sa miste maramuresenii mei ceva pe aicistati linistiti eu sunt infiltrat strategic in mijlocul ardealuluisau pe aproape
                http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

salutare si bine ai venit printe loganisti, ai inceput bine ...tino tot asa ,multa bafta
                  stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

Originally posted by TM80MAT View Post
                    ai inceput foarte bine, mai ales cu h&r ! felicitari ! zice foarte bine Mikelangelo .....de banii aia iti iei lupe cu xenon in farurile stock ! arata mortal ! bafta in continuare !

-am zis ca daca tot scutur rinichi sa ii scutur bine is mega multumit de arcuri si de prestatia lor, si-au meritat bani, pacat de drumuri si pacat ca nu am stiut sa pun niste mansoane pe primele spire.

intrebare : de ce finala tii asa ascunsa in bara ? ii cam scurta mi se pare mie ! intreb doar !
                    -teoretic se potriveste perfect dar lipsa de experienta... oricum per total is multumit. toba ii FK iar tipsul tobei ii destul de scurt iese din spoiler doar 2, 3 mm. Is multumit de "muzica" ei dar loveste spoilerul atunci cand se incalzeste foarte tare si apar vibratii, are iesirea de 10 cm, a si are si silencer... ii undeva prin portbagaj :P

Originally posted by Silviu_MM View Post
                    salutare la baia mare.in sfarsit incep sa miste maramuresenii mei ceva pe aicistati linistiti eu sunt infiltrat strategic in mijlocul ardealuluisau pe aproape
                    - timid asa ... mai greu cu bani .... in perioada asta

Comment

salut si bine ai venit...
                      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

am mai vazut o astfel de finala care in timp o reusit din cauza incalzirii si noxelor degajate , sa inegreasca bara ....acum depinde de foarte multe aspecte...ai putea sa ii pui un Tips prins cu un colier peste gura finalei pt a o prelungi un pic ! Cred ca is cam suparacioase vibratiile acelea !:P
                        sigpic

Comment

frumos loganu
                          bafta in continuare

Comment

am mai lucrat ceva ... ceva mai demult si sunt foarte incantat de rezultat

plasa de tzantzari si filtru de polen AERUL TRECE FRUNZELE SI PRAFUL RAMANE

cost plasa de tzantzari cam 5 ron plus vreo 3 tuburi de Super Lipici iar filtru de polen l-am schimbat recent 33 ron.

si o poza mai veche cu silencerul montat, aici se vede cat de aproape ii de spoiler si din cauza asta apar vibratiile
                            Attached Files
                            Last edited by W3f; 16 February 2010, 22:38.

Comment

frumos loganul dar banuiesc ca era si mai frumos "spalat" mai asteptam poze si modificari, succes la ce iti propui.
                              sigpic #

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google