M m 0 6 x u w

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

adi nu fi rau cu omule mizerie afara ce rost are sa o spele?
    super lucrarea cu filtru de polen si arata misto rau toba
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

frumos golanul tau, imi place cum se vede consola infoliata. bine ai venit in club
      sigpic

Comment

Imi place cum se aude toba, dar cu una de tip Remus din carbon se aude si mai bine.

Comment

Frumos frumos ... Mai ales consola arata bine....bafta in continuare

Comment

raspuns Sosorynel

difuzoarele le-am primit aproape cadou de la un prieten sunt xtreme 6x9 pe 3 cai si cred ca au vreo 80W reali.
            au fost grii cu albastru le-ma vopsit negre ca ma deranjeau estetic
            pe fata am pioneer 17 cm si acolo a fost un experiment... oarecum reusit

dezavantaje

faza naspa ii ca eu am suportul de centura de mijloc, si na a trebuit sa le montez intro parte, dar cea mai faina chestie a fost cand m-am apucat sa tai gaurile prima data am incercat cu un ferastrau pendular.
            am incercat de sus si nu a mers si am incercat si din portbagaj, iar atunci s-a intamplat si "minunea", mi s-a rupt lama si mi-a trecut pe langa ochi bucata rupta, am si inlemnit acolo in portbagaj.
            ulterior am dus munca manul cu panza de metal si rezultatul se vede cu ochiul liber
            dupa cum vezi din portbagaj spatiul ala nui drept deci boxa din dreapta imi sta si mie sensibil intr-o parte
            mi-am lovit si folia in 2 locuri
            si cei cel mai naspa lucru ii ca TABLA ii moale acolo si merge naspa la taiat manual ii chin nu alceva

avantaj

sunetul ii super ai 3 cai, (depinde de difuzor)si datorita faptului ca portbagajul ii mare, are si ceva bass.
            per total merita investitia si sunt multumit
            personal eu trebuie sa mai fac niste rectificari acolo in portbagaj

sfat

din cate vad la statusul tau nu ai servo nu ai abs ai varianta de baza? ambiance? atunci tu nu ai suport de centura ...
            atentie la ce difuzoare vrei sa iti iei, ma refer la capac nu de alta da sa iti incapa daca ai spatiul limitat ca si mine nu sa dai banii degeaba.
            iati ferastrau pendular care se inclina (BOCH) in unghi ca sa poti taia sa nu te incomodeze luneta si lama de metal (dar ai grija )
            eu le-am fixat cu surub/piulita si saiba spirala pentru vibrati.
            daca esti din buc eu zic ca gasesti undeva unde se debiteaza tabla cea mai buna scula de taiat is flexurile acelea care functioneaza pe aer comprimat cu disc mic.
            izoleaza zona dintre tabla si decor cu material fonoabsorbant (sper ca m-am exprimat bine). eu inca nu l-am izolat dar urmeaza am niste vibrati cand dau mai tare muzica.
            ca sa tragi fire daca nu ai, pe langa stapul din stanga eu am folosit o sonda a mers din prima ridici doar chederul la ambele usi foarte putin.
            ce sa mai zic spor la munca
            Attached Files
            http://www.youtube.com/watch?v=CqjwtuQAk-A

Comment

Salut
              Bun venit printre noi.
              Eu o sa-ti zic ce nu-mi place la masina:
              1.) Culoarea...la un fost loc de munca mai toti sefii aveau logan de culoarea asta, unii dintre ei m-au facut sa ma scarbesc cand vad un logan cu aceasta culoare
              2.) Ovalele spate: ai facut o porcarie de treaba acolo (mi te-am adresat cat de dur am stiut in limitele bunului simti totusi:P) acele boxe ovale sunt o rusine in lumea difuzoarelor. Daca tot ti-ai pus nu ar fi fost voie sa tai din tabla!!! Ai fi scapat mai ieftin si muuuuult mai sigur si elegant cu o pereche de inele adaptoare din mdf. Acelea ti-ar fi oferit un aspect mai placut, se fixeaza mult mai usor, absoarbe incomparabil mai bine vibratiile fata de ce ai tu acum si avantajul cel mai mare este ca scoate difuzorul cu 1,6 - 2cm afara din portbagaj!!! Asta inseamna ca ai obtinut mai mult loc!!!
              Daca vei izola "zona dintre tabla si decor cu material fonoabsorbant (sper ca m-am exprimat bine)" nu vei obtine nimic din ceea ce speri... partea aia trebuie rigidizata si eventual insonorizat tot portbagajul ca sa obtii ceva... o bucatica de 30*30cm nu rezolva nimic.
              Te sfatuiesc sa citesti mai mult pe tema asta la sectiunea I.C.E. & Security de pe forum ca sa aflii mai multe detalii, sa eviti operatiunile asemanatoare pe viitor In rest, imi place toba la nebunie!
              De unde ti-ai cumparat armasarii in plus si la ce pret?

Bafta in continuare, dar numai cu cap si fara rusine sa intrebi!!!
              Last edited by DaniD; 17 February 2010, 23:16.

Comment

asta e cu difuzoarele... o sa remediez cand o sa fie bani

pana atunci a aparut alceva
                o fisura la curea
                Attached Files

Comment

Teoretic mai ai garantie, da? Du-te repede la service sa o schimbe.
                  Daca trebuie sa o platesti tu, nu va fi cea mai ieftina reparatie pe care trebuie sa dai bani
                  Sa ne ti la curent.

Comment

frumoasa masinuta ...si cati mai multi km fara probleme..si dak ai garantie fugi cu ea la service sa o schimbe

Comment

teoria cu practica a fost agala de data asta

sa rezolvat ...pe garantie desi nu am dat cu sumbsemnatul pe nicaieri...

s-au uitat doar in carnetul de intretinere.

ii ok imediat vine revizia de 40 de mii si vedem ce mai descoperim
                      Attached Files

Comment

Foarte bine

Comment

sambata dimineata in bucuresti in fata la casa alba
                          Attached Files

Comment

Frumoasa masina si modificari
                            http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

frumoasa masinuta !!! multi km fara reparatii .

Comment

Frumoasa masina...dar... sunetul tobei ,,si mai si''.
                                Spor la modificari in continuare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google