power by logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

stiu cum se aude ... si eu am avut asa ceva in masina ... putintel mai puternic ... un neoforce ... dar am sesizat dupa 2 3 luni de ascultat ... ca toata masina "canta" in ritmul basului !

iti recomand o mica ( macar mica ) insonorizare a portbagajului ... pentru a mai "proteja" cat decat masinutza !

numa bine !
    LOCUL1 140.6dB-LOCUL2 138.9dB
    LOCUL2 140.1dB-LOCUL2 Mini1000 141.9dB (newCID)
    LOCUL1 143.9dB (nCID)

Comment

o poza cu suspesia vor urma si alte.e. .acum e diferenta f mare stabila.. demaraj .. in franare. alta treaba
      Attached Files
      http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
      id mess liviu_stilist

Comment

ca sa vezi cat de mult schimba masina niste simple arcuri+amortizoare

Comment

bravo ba liviule ti-a iesit bine masina ... e marfa magaoaia din porbagaj... jantele imi plac ... mi le imprumuti si mie ?

off topic: legat de magaoaia din porbagaj ... vine un moldovean sa cumpere o dacie de la mangalia ... acuma deschide omu porbagaju ... si avea proprietaru in porbagaj facut de el o cutie mare de lemn cu 2 difuzoare ... si intreaba moldoveanu "o dai cu tot cu magaoaie ?" si apare nevasta la moldovean ... "ooo ce buna e asta ... scoti chestiile alea rotunde si punem gainile la clocit "

Originally posted by ct11lyv View Post
          o poza cu suspesia vor urma si alte.e. .acum e diferenta f mare stabila.. demaraj .. in franare. alta treaba
          nu atinge jos la denivelarile noastre din constantza ?? nu risti sa atingi vre`o canalizare la cum sunt cu 10cm mai sus decat nivelul asfaltului ??
          Logan 1.6MP

Comment

Originally posted by Alxex View Post
            bravo ba liviule ti-a iesit bine masina ... e marfa magaoaia din porbagaj... jantele imi plac ... mi le imprumuti si mie ?

off topic: legat de magaoaia din porbagaj ... vine un moldovean sa cumpere o dacie de la mangalia ... acuma deschide omu porbagaju ... si avea proprietaru in porbagaj facut de el o cutie mare de lemn cu 2 difuzoare ... si intreaba moldoveanu "o dai cu tot cu magaoaie ?" si apare nevasta la moldovean ... "ooo ce buna e asta ... scoti chestiile alea rotunde si punem gainile la clocit

A dus-o capu ....ea se gandea la gainile ei nu la boxe grijulii moldovencile astea

Comment

Poze mai de departe nu ai?S-ar fi vazut mai bine,multumesc.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by ct11lyv View Post
                pacat ca nu avem si drumuri bune pentru suspensia asta

Comment

Originally posted by Alxex View Post

off topic: legat de magaoaia din porbagaj ... vine un moldovean sa cumpere o dacie de la mangalia ... acuma deschide omu porbagaju ... si avea proprietaru in porbagaj facut de el o cutie mare de lemn cu 2 difuzoare ... si intreaba moldoveanu "o dai cu tot cu magaoaie ?" si apare nevasta la moldovean ... "ooo ce buna e asta ... scoti chestiile alea rotunde si punem gainile la clocit "

nu atinge jos la denivelarile noastre din constantza ?? nu risti sa atingi vre`o canalizare la cum sunt cu 10cm mai sus decat nivelul asfaltului ??

la borduri .atinge ..nici nu vreu sa ma gandesc.. sa speram ca nu o sa las barile si pragurile pe nicaieri .. in rest e ok !>
                  id mess liviu_stilist

Comment

daca-s tari amortizoarele nu are voie sa se mai lase deloc
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sunt pe gaz..nu se mai lasa.
                      id mess liviu_stilist

Comment

marfa suspensie sa ai grija la spoilere.

Comment

ms .. o sa incerc
                          id mess liviu_stilist

Comment

te rog un pret ceva si in ce a constat +( manopera ) ms.

Comment

amortizoare 550 lei sun din cta. . arcuri 650 transport inclus.
                              manopera. io l`am pus cu un amic.
                              id mess liviu_stilist

Comment

frumos loganu sa l stapanesti cu placere si am si eu o intrebare... cum ai bagat 17'' acolo ai facut ceva modificari distantiere? flanse?
                                Don't ride faster than your Angel can fly!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google