upgrade ... pleoapele . singurul lucru care nu imi place e acea distanta din partea dreapta dintre capota si pleoapa
My car MS-21-RAB
Collapse
X
-
arata bine ... abia apuc sa fie gata si ale mele.
Comment
-
ceva poze pe noapte .. facute in aceeasi zi am mai facut si altele dar se vad aiurea.. nu stiu ce are camera parca ar avea praf pe ea ...:-??Its just a car ...
Comment
-
pozam masina de pe geamu` clasei in timp ce asteptam profesoru (cea din spate e loganu unui coleg) scuzati calitatea pozelor .. 1 sau 2 is facute cu telu:|Its just a car ...
Comment
-
Am efectuat si reviza .. schimb ulei , filtru de aer .. am renuntat la cel sport nu mi-am mai pus si cam atat ..
un incident .. am lovito putin .. i-am crepat suportul acela de la nr de inmatriculare si e putin zgariata bara dar nu se vede doar atent
suportii ii voi inlocui curand cu altii (cei cu LoganClub) sau poate deloc)
in viitor ma gandesc sa vopsesc si barile in ton cu masina ce ziceti .. da bine ?Its just a car ...
Comment
-
Daca nu locuiesti in zona f f circulata sau circuli prin astfel de locuri , poti vopsi barile. In Bucuresti insa , a doua zi dupa vopsire vezi alte culori in partile laterale ale barilorsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
A pai nu e o problema atunci .. dar nu prea am unde ca astia ma toaca de bani la firma respectiva .. daca pt pleoape m-au luat vopsirea lor 300 de mii (30 ron) oare pt bari cat ma costa ? Curand ma duc sa ma interesez si vin cu amanunte .. e de ordinu milioanelor :|Its just a car ...
Comment
Comment