My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

upgrade ... pleoapele . singurul lucru care nu imi place e acea distanta din partea dreapta dintre capota si pleoapa
    Attached Files
    Its just a car ...

Comment

arata bine ... abia apuc sa fie gata si ale mele.
      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

spor la treaba ;) ale tale sper sa iese mai bine ca ale mele
        Its just a car ...

Comment

ceva poze pe noapte .. facute in aceeasi zi am mai facut si altele dar se vad aiurea.. nu stiu ce are camera parca ar avea praf pe ea ...:-??
          Attached Files
          Its just a car ...

Comment

upgrade ... folie pe geamuri .. laterale spate urmeaza si luneta ...:> vor veni si pozele
            Its just a car ...

Comment

pozam masina de pe geamu` clasei in timp ce asteptam profesoru (cea din spate e loganu unui coleg) scuzati calitatea pozelor .. 1 sau 2 is facute cu telu:|
              Attached Files
              Its just a car ...

Comment

arata bine................zau
                sigpic Alexandria

Comment

merci .. urmatoarele lucruri care vreau sa le fac .. geamuri electrice fata pt ca nu am , proiectoare,filtru sport si o toba sport
                  Its just a car ...

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente
                    sigpic
                    NEVER FORGOTTEN

Comment

Merci mult VDO asa sa fie .. chiar daca a avut 2 incidente minore dar oricum .. a fost durere
                      imi pare rau ca iti vinzi masina .. daca as avea banuti as luao ca imi place mult masina ta
                      Its just a car ...

Comment

Am efectuat si reviza .. schimb ulei , filtru de aer .. am renuntat la cel sport nu mi-am mai pus si cam atat ..
                        un incident .. am lovito putin .. i-am crepat suportul acela de la nr de inmatriculare si e putin zgariata bara dar nu se vede doar atent
                        suportii ii voi inlocui curand cu altii (cei cu LoganClub) sau poate deloc)
                        in viitor ma gandesc sa vopsesc si barile in ton cu masina ce ziceti .. da bine ?
                        Its just a car ...

Comment

Stai linistit " incidente cu suporti "am avut si eu ar merge toata in culoarea caroseriei.......are un amic de-al meu si arata super
                          sigpic

Comment

Daca nu locuiesti in zona f f circulata sau circuli prin astfel de locuri , poti vopsi barile. In Bucuresti insa , a doua zi dupa vopsire vezi alte culori in partile laterale ale barilor
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

A pai nu e o problema atunci .. dar nu prea am unde ca astia ma toaca de bani la firma respectiva .. daca pt pleoape m-au luat vopsirea lor 300 de mii (30 ron) oare pt bari cat ma costa ? Curand ma duc sa ma interesez si vin cu amanunte .. e de ordinu milioanelor :|
                              Its just a car ...

Comment

Urmeaza cat de curand grila fata schimbata si un detector de radar pt ea ca .. cam am nevoie de unu
                                Th3jocker pune te rog o poza cu grila ta
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google