My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Era dimineatza .. Eram somnoros ca noaptea am fost plecat dar am filmat putin toba nu-mi place cum se aude .. Cam difera sunetu` .. Telefonu ..In fine
    Its just a car ...

Comment

• Salut vecine! (sunt din Jidvei). Cotiera de unde ai luat-o? Are acea intaritura metalica in partea inferioara, unde se prinde de consola centrala?
      Merci!

Comment

• Originally posted by rstejar View Post
        Salut vecine! (sunt din Jidvei). Cotiera de unde ai luat-o? Are acea intaritura metalica in partea inferioara, unde se prinde de consola centrala?
        Merci!
        salut cotiera am luato de aici din oras cu 35 lei parca , e pt logan eu nu am prinso in gaurile originale si sincer nu stiu daca are intaritura metalica de care zici .. O sa ma uit dar nu cred ca o are
        Its just a car ...

Comment

• Ceva poze cu masina ... Am pus si stickeru cu logan club
          Attached Files
          Its just a car ...

Comment

• Nu mai aveti nimic de zis ?D
            Its just a car ...

Comment

• Problema .. Trebuie sa schimb un capat de bara ... Se misca putin roata .. Sa`l mai las sau sa`i schimb pe aman2 ?
              Its just a car ...

Comment

• Update : era sa fac praf masina ... Am crepat putin aparatoarea din interiorul rotii din fata (stanga) si am zgariat`o pe aman2 ushi din dreapta dar apr ca nu se mai vede ca am dato cu ceva polish .. Urmeaza si ceva poze :>

conduceam si ma suna cineva ... Nu mai stiu daca aveam viteza .. Cam 60 sau 70 parerea mea maxim 80 ...Si cautam telefonul pe scaunul din dreapta si nu m-am mai uitat la drum , ma trezesc pe partea dreapta pe iarba .. Nici macar pe nisipul de langa drum si am tras putin de volan .. Dupa care ma arunca direct pe partea cealalta a drumului intro parte reusesc de aduc masina dreapta si ajung in sant pe partea stanga a drumului in lanul de grau .. Am lasat ceva urme de zici ca un avion a aterizat , masina putin zdruncinata da bine .. Se putea si mai rau :|
                Its just a car ...

Comment

• Niste poze noi ... spalata cu sampon ce contine si ceara , iar rotile facute cu spray silicon pt anvelope pt mai multa stralucire si impiedicarea depunerilor
                  mi love )
                  Attached Files
                  Its just a car ...

Comment

• Strange ceva banisori si imbraca volanul in piele pt ca husa aia arata ...........Nu vei regreta banii dati!

Comment

• Zici tu ceva .. Cat e sa`l imbrac in piele ? si niste bani de jenti :x
                      Its just a car ...

Comment

• Imi plac modificarile pe care le ai adus!Pe viitor niste jante si o suspensie si va fi ok!Bafta in continuare la tunareala sa vedem ce va iesi pe parcurs.
                        sigpic

Comment

• Am pus si parasolaru .. ce bine arata asta .. Parerea mea )
                          astept si parerile voastre
                          trebuie sa imi schimb grila neaparat la fel si jentile :>
                          Attached Files
                          Its just a car ...

Comment

• Ai putea incepe prin eliminarea acelei benzi cromate. Arata mai bine fara.
                            Cauta la bursa, caci este cineva din Craiova care imbraca volanul in piele, si din poze pare ca lucrarile sunt f bune.
                            Multa bafta in continuare.

Comment

• Sa vedem pozele unde ai frecat-o. Cand ajung la tine iti trag o mama de bataie ca ti-ai batut jok de jucarie.
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

• @ Cezar volanul in piele nu stiu cand va fii .. Drumul pana la craiova e cam mult ...Pt doar atata o sa vad ce pot facfe
                                @ r3duc nu se prea vad alea :P si am grija de ea :x

voi schimba curand culoarea acelor si displayul din bord + un CB
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google