Era dimineatza .. Eram somnoros ca noaptea am fost plecat dar am filmat putin toba nu-mi place cum se aude .. Cam difera sunetu` .. Telefonu ..In fine
My car MS-21-RAB
Collapse
X
-
Originally posted by rstejar View PostSalut vecine! (sunt din Jidvei). Cotiera de unde ai luat-o? Are acea intaritura metalica in partea inferioara, unde se prinde de consola centrala?
Merci!Its just a car ...
Comment
-
Ceva poze cu masina ... Am pus si stickeru cu logan clubIts just a car ...
Comment
-
Update : era sa fac praf masina ... Am crepat putin aparatoarea din interiorul rotii din fata (stanga) si am zgariat`o pe aman2 ushi din dreapta dar apr ca nu se mai vede ca am dato cu ceva polish .. Urmeaza si ceva poze :>
conduceam si ma suna cineva ... Nu mai stiu daca aveam viteza .. Cam 60 sau 70 parerea mea maxim 80 ...Si cautam telefonul pe scaunul din dreapta si nu m-am mai uitat la drum , ma trezesc pe partea dreapta pe iarba .. Nici macar pe nisipul de langa drum si am tras putin de volan .. Dupa care ma arunca direct pe partea cealalta a drumului intro parte reusesc de aduc masina dreapta si ajung in sant pe partea stanga a drumului in lanul de grau .. Am lasat ceva urme de zici ca un avion a aterizat , masina putin zdruncinata da bine .. Se putea si mai rau :|Its just a car ...
Comment
-
Niste poze noi ... spalata cu sampon ce contine si ceara , iar rotile facute cu spray silicon pt anvelope pt mai multa stralucire si impiedicarea depunerilor
mi love )Attached Files- P1210001.JPG (1.19 MB, 159 views)
- P1210002.JPG (747.0 KB, 142 views)
- P1210003.JPG (498.2 KB, 52 views)
- P1210004.JPG (522.8 KB, 46 views)
- P1210006.JPG (554.7 KB, 57 views)
- P1210007.JPG (1.32 MB, 73 views)
- P1210008.JPG (1.44 MB, 112 views)
- P1210009.JPG (1.11 MB, 88 views)
- P1210010.JPG (569.3 KB, 76 views)
- P1210011.JPG (711.3 KB, 89 views)
Its just a car ...
Comment
-
Am pus si parasolaru .. ce bine arata asta .. Parerea mea )
astept si parerile voastre
trebuie sa imi schimb grila neaparat la fel si jentile :>Attached FilesIts just a car ...
Comment
-
Sa vedem pozele unde ai frecat-o. Cand ajung la tine iti trag o mama de bataie ca ti-ai batut jok de jucarie.
Comment
-
@ Cezar volanul in piele nu stiu cand va fii .. Drumul pana la craiova e cam mult ...Pt doar atata o sa vad ce pot facfe
@ r3duc nu se prea vad alea :P si am grija de ea :x
voi schimba curand culoarea acelor si displayul din bord + un CBIts just a car ...
Comment
Comment