My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O poza de la prima intalnire LC Tg Mures si o poza cu masinuta mea
    Attached Files
    Its just a car ...

Comment

• Update la masina .. Acum spoilerul stiu ca va fii schimbat dar sa schimb si portbagajul ? Il fac clean ? Fara nici o sigla si asa mai departe ? Cam la cat se ridica costurile ? Am casco , nu ma prea intereseaza
      Attached Files
      Its just a car ...

Comment

• Da i-ai dat-o un pic....Cum ai reusit ?:|
        sigpic

Comment

• Usor , m-am grabit nu m-am intors in spate sau nu m-am uitat in oglinda din mijloc doar in laterale si cand sa pun frana sa ma opresc m-a oprit copacul , asta e , graba strica treaba si atentia la femei )
          Its just a car ...

Comment

• Raduprov ai uitat sa ne zici ca ti-ai bagat cip :d

Comment

• Ah da , i-am bagat si cip parca e ceva mai nervoasa , oricum vreau sa o bag pe dyno sa fiu convins cate iepe am sub capota daca sunt gestante sau nu )
              Leon TDI mi-a bagat cipul 300 lei
              am fost cu ea inainte sa o lovesc si la revizie , chemat de la fabrica pt rugina si nu am deloc , mi-au dato cu ceara si i-au pus protectii la aripi gratuit.
              cum arata protectiile de noroi ?
              Its just a car ...

Comment

• sa o stapanesti sanatos!

Comment

• protectiile de aripi sunt alea pe margina aripii , dasupra rotii..unde "trebuia" sa ai ruginta...
                  btw, nice car
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• protectii de aripi stiu care sunt .. si am asa ceva
                    dar am auzit si protectii de noroi si ma gandeam ca sunt altele ..
                    merci ... urmeaza ceva schimbari la masina acu la 45000km ..
                    Its just a car ...

Comment

• protectii noroi alea care vin de la bumpar in jos, sa nu murdaresti toata masina de noroi
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ma gandeam eu ... merci tzony ,spor la matematica .. cate picioare .. alea alea .. stii tu )
                        Its just a car ...

Comment

• fi mai atent la drum pusthiu , nice car

Comment

• sunt sunt..spor la munca pt masina

Comment

• Originally posted by MirCip View Post
                              fi mai atent la drum pusthiu , nice car
                              is .. sau incerc sa fiu tot timpul dar tot atunci se intampla cand ti lumea mai draga ..sau nu te astepti

ce ziceti se merita sa pun filtru sport ?creste consumul ?
                              Its just a car ...

Comment

• radu, foila o ai omologata?
                                BC-69-PAD,,,va saluta
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google