My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• filtru mi se pare ca nu creste cosumul..sper sa nu gresesc..
    daca vrei inca un piculet de putere,pune-l :P
    bafta
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by ovidiu_bc View Post
      radu, foila o ai omologata?
      da ovidiu folia e omologata
      am avut pe fata acu nu o mai am , a traso jos politia .. pt ca pe fata scrie clar in decret ca nu ai voie
      Its just a car ...

Comment

• te-am intreba de folie,vreau si eu sa-mi pun si acum nu stiu , politia daca ma opreste,ce trebui sa-i arat,sau daca nu e omologata, ce-mi face?
        BC-69-PAD,,,va saluta
        sigpic

Comment

• Iti ridica talonul,nimic altceva
          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Originally posted by ovidiu_bc View Post
            te-am intreba de folie,vreau si eu sa-mi pun si acum nu stiu , politia daca ma opreste,ce trebui sa-i arat,sau daca nu e omologata, ce-mi face?
            iti ridica talonul daca refuzi sa o dai jos.daca o dai jos acolo pe loc ramai doar cu amenda ..cand iti pui folie pe ea .. te duci la o firma care se ocupa cu asa ceva cel mai bine e sa iti pui LLUMAR ca o stie tot politistu
            inainte de montaj iti aplica pe geam un actibild dupa care folia si un document pe care scrie ca e omologata .. termenul de garantie etc
            cel mai bine e sa o montezi la vara
            Its just a car ...

Comment

• Vreau s ii bag si eu folie pe spate si luneta..LLUMAR,s nu am probleme cu militia...drive slowly..in case of hot girls on the side walk ;)
              Last edited by PCH; 13 February 2009, 21:56.

Comment

• daca pui cea mai inchisa folie pe luneta poti pune putin mai deschisa decat pe laterale sa nu ai probleme cand dai cu spatele si e bezna
                Its just a car ...

Comment

• depinde

Originally posted by raduprov View Post
                  daca pui cea mai inchisa folie pe luneta poti pune putin mai deschisa decat pe laterale sa nu ai probleme cand dai cu spatele si e bezna
                  Eu conduc si eu un Logan VAN...am 2 oglinzi ;) si ma descurt fara probleme!Chestia ca nu vezi daca ai folie pe geam nu tine la mine...si oricum daca esti atent la inceput nu ai probleme.Te obisnuiesti rpd ;

Comment

• Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sport la tunarit!

Comment

• Frumusica ce sa zic...spor la treaba in continuare.
                      sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Originally posted by Andrey RS View Post
                        Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si sport la tunarit!
                        merci andrey .. bafta si tie si tatalui tau...is curios ce va iesi ..din bomba aia mica pe roti

frumusica si masina ta florine .. bafta si cat mai multi km
                        Last edited by raduprov; 24 February 2009, 17:35. Reason: greseala
                        Its just a car ...

Comment

• urmeaza...
                          Attached Files
                          Last edited by raduprov; 26 February 2009, 17:15.
                          Its just a car ...

Comment

• pozele de mai sus sunt de pe un renault clio rs ...si modificate ..asa or sa arate pe masina ..pozele cum arata jantele originale nu pot sa le atasez
                            Its just a car ...

Comment

• las ca se vad la avatar...belea
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Bravo frumoasă mașinuță.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google