My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• frumoase jantele de la felix, o sa dea bine pe masina, vrei sa le vopsesti???
    sigpic
    The MVP

Comment

• prima data sa le duc sa le reconditionez putin .. weekendul asta cred ca imi iau gume si pun jantele pe masina .. vreau sa fac treaba buna
      da jantele sunt pe 16" ...gume de 205 voi pune sau 195 .... mai vad eu
      vreau sa le vopsesc negre cu buza argintie .. sau negre in totalitate , mai vedem
      imi sta in cap sa cumpar si arcuri sport , dar acum trebe sa i fac revizia de 45000km ...si sa vad putin de ea ...
      merci tuturor ... bafta
      astept idei,critici in continuare
      Its just a car ...

Comment

• eu zic sa pui pe ele 205/55/16 merg perfect si o sa ai si o stabilitate mai mare !

Comment

• cred ca asa le voi pune .. aveam in gand de mai demult,si vreau sa nu am nici eroarea prea mare la kilometraj
          Its just a car ...

Comment

• ca sunt pe 16" merge si 205/50/16 pentru mai multa stabilitate si garda la sol mai mica
            Last edited by RAM; 12 March 2009, 11:55.
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• cred ca 205/55/16 le voi pune
              Its just a car ...

Comment

• Bravo radule,frumoase jenti.O singura obiectie as-i avea sper sa nu iei in nume de rauGumele ce vrei sa le pui 205...o sa-ti rupi mana cand intori volanul ,mai ales ca nici tu nu ai servo daca bine imi aduc aminte.Si eu vroiam gume de 195/55 Nokian dar mo sfatuit cineva la marsorom ca nu merita.
                Last edited by kopatz; 12 March 2009, 19:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai nu am servo .. atunci ce sa aleg ? ca sa nu rup mainile cand intorc ..
                  Its just a car ...

Comment

• frumoase ma..ti-am mai zis ;)
                    vopseste`le interior negru, buza argintie ca sa se potriveasca cu culoara masinii ;)
                    multa bafta ;)
                    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Radule daca chiar vrei sa arate cat de cat as-i zice un 195/55 sau/50..ar merge avand in vedere ca tu nu umblii cu masina cat ma duc eu ca trebuie sa ai mare grija la gropi denivelari .Cum zice si tzony_18 ar arata suuper.Spor la tunat !!

Comment

• raman pe gumele de 205/55/16 chiar daca trag de volan mai tare , las ca fac sala , nu trebe sa fac atatea parcari si dealea .. vom vedea , asta e
                        urmeaza alte stopuri , arcuri sport ..dar ceva mai incolo , si poate xenon
                        merci tzony si kopatz
                        kopatz trebe sa o mai dam de o intalnire .. duminica seara sau candva . ha ? ce zici ?
                        Last edited by raduprov; 13 March 2009, 19:10.
                        Its just a car ...

Comment

• daca nu iti vopsesti bara ( neagra ) in culoarea masinii , cumpara-ti stopuri fumurii ;) arata belea ;)
                          bafta
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• pai barile le-as vopsi in culoarea masinii si si bandourile probabil si oglinzile dar aici la noi ma costa o bara vreo 4 mil sa o vopsesc , poate mai mult
                            deci nu se merita , la stopuri ma gandesc ceva fumurii , asa cum is a lu cristi_xp sau ceva in genu
                            oricum vreau ceva mai "unicat" cu led , nu bec normal , mai vedem , cand sunt bani pana atunci sanatate
                            urmeaza poze ... cand pun jentile ca le mai tin putin pe astea "de iarna" ))
                            Its just a car ...

Comment

• nu se simte diferenta de cauciucuri foarte mare la volan
                              eu am 205/50 si chiar nu se simte...eu am servo dar chiar si fara...
                              altii care au 215 ce sa mai zic...
                              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

• Radule...hai sa o facem....cu totulca is racit ca un magar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google