If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
facem kopatz , vb pe topicul destinat intalnirilor din tg mures
azi la 7 doar vin in mures ...as putea si mai repede dar sapt asta nu mai vin cu masina
da-mi un beep sau ceva si te sun,iar tu sa vb cu baietii care au fost data trecuta ,poate acum gasim mai multi
asa e tzony iti dau dreptate )) glumesc
in una din poze apare si cealalta furie .. furia albastra ...care sta bine merci in garaj )
am pus din nou...folie pe fata ... poate o da jos politia si pe asta )
Pai ce gume vrei nai "amicule"
Zi-mi dimensiunile, si poate reusim sa le luam mai ieftin de pe la Sibiu!
Daca vezi ca te opreste politia, lasa repede geamurile dinfata jos......si nu le mai vede "organu"
E o idee!
Frumoasa masina vad ca iata ti-ai pus folie pe fata cu toate ca te-a mai oprit politia pentru asa ceva arunci bani pe afara daca te pune iara politaiu sa le dai jos in fata lui dar bafta in continuare si sa nu fie nevoie de asa ceva!
Pai ce gume vrei nai "amicule"
Zi-mi dimensiunile, si poate reusim sa le luam mai ieftin de pe la Sibiu!
Daca vezi ca te opreste politia, lasa repede geamurile dinfata jos......si nu le mai vede "organu"
E o idee!
pai asa incerc sa fac .. doar ca e mai greu .. si centura ... si semnalizeaza , si geamuri jos .. hmm cam trece vremea ,, ca trebe sa dau la manivela
in leg cu gumele acum trebe sa imi iau placute .. gume .. curand dar nu stiu cand ,poate ma puteti ajuta voi o perioada cu ceva gume pe 16 ) asa imprumut bineinteles )
radu2008 Frumoasa masina vad ca iata ti-ai pus folie pe fata cu toate ca te-a mai oprit politia pentru asa ceva arunci bani pe afara daca te pune iara politaiu sa le dai jos in fata lui dar bafta in continuare si sa nu fie nevoie de asa ceva!
pai ce sa facem asta e si sa speram ca nu va fii nevoie de asa ceva plus ca mai am si toba sport de care se poate lega mai repede si mai usor curand si jantele pe 16 .. pfff imi ia toata masina astia )
Si in filmulet se aude bine da in realitate se aude mult mai bine...la intalnirea nationala de la sovata unde am auzito live, toata lumea povestea ca ce fain suna
Numa bine radule...si apropo urmatoarea miscare niste jante
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment