My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• le are deja ! sa vina caucioaceleee
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cum zice si joker , jantele le am , trebe placute de frana si cauciuceee neaparat , caut sponsori , sau care dau bani imprumut dar fara camata .. se ofera careva?)
      Its just a car ...

Comment

• Radule ce se mai aude despre gume ? Oricum frumoasa masinuta, bafta la modificari pe mai departe

Comment

• nimic
          astept sa vina placutele de frana si sa le montez , dupaceea sa le pun sus
          iau gumele intr-o luna maxim si arcuri sport si mai vedem ce mai facem...
          Its just a car ...

Comment

• culmea frate , mi-au furat antena ..parca am una de rezerva originala de logan dar parca as pune ceva mai mic si frumos
            ce imi recomandati ?
            Its just a car ...

Comment

• Interesanta masina.Sa o stapanesti sanatos si sa te duca multi km fara incidente neplacute.Numai bine

Comment

• merci se-sayd ..

Originally posted by raduprov View Post
                culmea frate , mi-au furat antena ..parca am una de rezerva originala de logan dar parca as pune ceva mai mic si frumos
                ce imi recomandati ?
                totusi ma ajuta cineva?
                Its just a car ...

Comment

• nu stiu vreo firma anume de antene..Eu folosesc una scurta de 5 lei si n-am nici o problema in receptionarea radioului chiar si pe distante mari..
                  Oricum..decat "undita" masinii, mai bine una mai scurta !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ma gandesc sa tai din cea de rezerva , sa o fac asa mai micutza , jumatate cat cea originala numa ca nu o mai gasesc daca nu iau din targ ceva mic si frumos :x
                    Its just a car ...

Comment

• Pai rrtrebui s-o lasi fara antena, sau sa cauti ceva invizibil!
                      Mie mi-au rupt-o la spalatorie si de atunci ma tot gandesc cum sa fac s-o las fara antena si sa mearga radioul!
                      O sa gasesc raspunsul 100 % si te voi anunta!
                      Bafta!
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• merci sibiene , gasesc si eu o solutie cu antena
                        doua poze ..sa moara dusmanii .. photoshop am schimbat azi si placutele de frana .. urmeaza gume pt jantele O.Z pe 16"
                        Attached Files
                        Its just a car ...

Comment

• asa mai merge domnu...pacat ca treaba e facuta de photoshop...sa ma anunti din timp cand vrei incaltarilenumai bine...
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• cat de curand sefu:x
                            Its just a car ...

Comment

• am si eu o intrebare
                              franarea e mai buna ? mai slaba ? sau e tot asa daca pe spate pun gume de 205 si pe fata de 195 ?
                              Its just a car ...

Comment

• Nu are rost sa pui 195 pe fata si mai late pe spate, ca doar nu ai tractiune spate.
                                Pune pe ambele, 205/50/16, si nu ai treaba.
                                Vad ca esti genul "boy racer", asa ca opteaza pt toyo proxes t1r...f capabile.
                                Last edited by Cezar; 30 May 2009, 21:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google