My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• is cam piperate la pret
    felix avea 4 bucati ieftine si bune 195 dar le-a dat
    pt linii si alte prostii ar merge mai bine 195 , cred ca 205 ingreuneaza putin plecarea de pe loc ..stii la ce ma refer cezar
    acum sa vad ce gasesc ...ori 195 toate 4 ori 205 ..ce gasesc mai bun si ce renteaza
    Its just a car ...

Comment

• orcum o sa iti ingreuneze plecarea jantele pe 16 ... eu as pune 195 pe fata si 205 pe spate

Comment

• jantele care le am au cam aceeasi greutate cu cele de table inca tind sa cred ca is mai usoare ...nu cred ca va fii afectata plecarea de pe loc
        eu stau si ma gandesc franarea ..va fii la fel de eficienta ? daca pun 195 fata si 205 spate
        Its just a car ...

Comment

• jante

update 205/55/16 michelin fata , dunlop spate , mai trebuie sa vopsesc etrierii(cu rosu) si tamburii (cu negru)
          next:arcuri sport ,ce imi recomandati ?
          Attached Files
          Last edited by raduprov; 18 June 2009, 17:56.
          Its just a car ...

Comment

• ultimele poze facute azi ..cu jantele montate pe masina , urmeaza sa vopsesc etrierii si tamburii si dupaceea sa imi iau arcuri sport
            Attached Files
            Its just a car ...

Comment

• Arata mult mai bine fata cum arata inainte cu cele de tabla!

Comment

• mistoace rau..........bravo1
                Abia astept sa le vad "live" la Sibiu
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• arata bine cu noile jante...o sa arata mult mai bine si cu arcuri sport

Comment

• man....arata ft bine...
                    daca cumva ai de gand sa iei arcurile acum recent,zi-mi si mie sa ne luam aman2...poate primim transportu gratuit sau...:-??hai...ne auzim...bafta;)
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• si cum se comporta masinutza, la plecari de p loc, curbe???....faina masina... bafta
                      2004 Dacia Logan 1.4MPi
                      2006 Dacia Logan 1.5dCi
                      2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• salut , merci
                        @sibianul cred ca o vei vedea
                        @ MS 41 NZN as vrea cat de curand , poate ca le punem deodata da nu promit nimic
                        @ Tudor_Cj , e mai stabila , sta mai bine pe curbe cu 205 , inainte aveam gume montana 185/65/15 alea de fabrica , cu astea e mai bine (michelin fata , dunlop spate) acelasi profil in V

am o intrebare , la 205/55/16 ce presiune sa am in ele ? tot 1.9 fata si 2.1 spate ?sau putin mai mare ? ca mi se pare mai rigida , scutura mai tare , cam simt toate gropicelele etc (cu arcuri sport ar fii mai rau cred)
                        era sa uit , am vopsit tamburii , urmeaza etrierii , ce imi recomandati ?argintii sau rosii ?
                        Attached Files
                        Last edited by raduprov; 20 June 2009, 13:20.
                        Its just a car ...

Comment

• faine rotile si masina in general. sa fii sanatos si sa te bucuri de ea, pt ca mai ai de lucru. imi place ca faci modificari adevarate, nu pseudomodificari cu stikere si chestii lipite de caroserie.
                          sigpic

Comment

• arata mult mai bine Radule cu jantele astea . Etrierii eu zic ca merg mai bine rosii :P

Comment

• ok sefu atunci rosii i facem luni
                              urmeaza sa schimb si distributia curand si ce mai trebuie la 60000km, un filtru de aer sport,intermediara data jos , poate renuntam si la catalizator , arcuri sport , planuri multe bani putini
                              Its just a car ...

Comment

• Neaparat trebe sa vopsesti cu rosu sa fie un contrast mai evident!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google