My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am vazut un w golf cu jante facute negru mat si arata super tare!

Comment

• As merge pe negru mat...avand in vedere ca cel lucios se va zgaria de la pietre etc..in timp...posibil s-ar si decolora..etc..acum depinde de gustu fiecaruia Bafta multa
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• eu am vazut un audi a6 cu jantele negre , negru mat erau , si masina era tot neagra dar nu conteaza , eu ma refer la jante ca erau negru mat erau deosebite , mai vad eu ...
        Its just a car ...

Comment

• si buza nu te induri sa o lasi asa cum e ea ?

oricum negru mat e la putere ;)
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• si ase arata foarte bine negre, dar albe cum ar arata??? bafta domnu...
            2004 Dacia Logan 1.4MPi
            2006 Dacia Logan 1.5dCi
            2007 Opel Astra H 1.7CDTI

Comment

• mie nu-mi plac negre de nici un el. In mers zile lumea ca ti-ai dat jos capacele...si esti cu jantele stock! Mai bine as opta pre albe..sau asa cum suint acuma
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Daca tii mortis sa le faci negre mai bine alegi sa fie un negru lucios caci masina este lucioasa, iar daca nu-ti vor placea se vor matui singure in timp.
                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• asa cum sunt sau albe.....negu nu prea da bine pe culoare de la masina tabafta...
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• hmm atunci voi face doar una singura neagra sa vad cum arata
                    daca e sa le fac cred ca vor fii negru mat , mai vedem ce si cum ...
                    Its just a car ...

Comment

• radule ce ar fii sa le faci fiecare diferit ? ) glumesc, negru mat ar fi ceva, dar si asa cum sunt acuma arata bine

Comment

• arata bine asa cum sunt...desi si albe ar fff misto, si ar veni mult mai bine....sa ai bafta de ea si multi km
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• parerea mea e ca albe ar fii urate pe culoarea masinii mele , daca era albastra , neagra poate sau rosie ar fii mers albe , asa ca mai bine argintii sau negre , poate chiar mate
                          Its just a car ...

Comment

• Deci CLAR, NEGRE dar parca ar fi mai ok Negru de ala lucios succes
                            sigpic

Comment

• inseamna ca negru lucios vor fii , dar nu acum ,mai incolo

astept cate un vot de la voi daca va place masinuta mea
                              Last edited by raduprov; 7 July 2009, 13:18. Reason: Automerged Doublepost
                              Its just a car ...

Comment

• mi-am pus xeonon pe pozitii ) cateva poze mai urate sa zic asa :P
                                Attached Files
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google