My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• merci la muzica ma gandesc si eu ca in tarnaveni nu prea ai nevoie de senzori de parcare)
    Its just a car ...

Comment

• exact...si muiere care sa-ti loveasca masina n-ai)
      adica...mama-ta..da banuiesc ca are grija...oricum..pune muzica ca ale mele s-au stricat difurilele-am bulit...unu mere cea altu hoitz
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• esti nebun ti-am mai zis )
        Its just a car ...

Comment

• ar merge sa pun xenon pe ea ?
          Its just a car ...

Comment

• Merge numai finante sa fie bafta!

Comment

• merge merge...:>
              Last edited by FloNZN; 10 January 2010, 17:03.

Comment

• din cate am auzit si am vb cu un baiat care avea xenon primea intr-una blitzuri , pe faza lunga nu vedea cum trebuie ca batea aiurea ... nu stiu ce safac ...astept parerile voastre
                Its just a car ...

Comment

• eu am avut xenon pe far normal, si vreau sa iti zic ca e aiurea in mare parte, mai ales daca faci drumuri dese prin afara orasului sa mergi noaptea pe ploaie si etc NU fa treaba asta... dar daca mergi mai mult prin oras si rar iesiri mai lungi se merita ca schimba cat de cat "aspectul" masinii dar in rest e praf, mai ales la faza lunga pur si simplu abia vezi... probabil ca multi o sa zica ca nu e asa cine stie .. dar crede'ma pe cuvant sa tii cont de aspectele precizate de mine mai sus, si am experienta cu astea nu gluma. am avut un set thunder si un set philips, la philips era intensitatea o idee mai puternica , adica lumina era mai patrunzatoare, dar la faza lunga adio mama .

ca sfat daca vrei, din partea mea , eu miam achizitionat de curand un set de faruri de la dectane cu lupa pe scurta si leam pus xenon philips 6000k 35w in ele, si crede'ma pe cuvant ALTA VIATA, e cu totul ALTCEVA ... sfatul meu (ca om trecut de mai multe ori prin treaba asta) este ca banii care aveai de gand sa ii dai pe xenoane h4 bixenon sa i idai drumos deoparte mai strangi ceva banuti si iti iei un set de faruri bune cu lupa si o sa vezi ca ma cauti sa imi dai de baut palinca de'aia de a voastra

sa auzim de bine

Comment

• exact ce mi-ai zis tu mi-a zis si un prieten alte faruri nu voi cumpara deocamdata ... cred ca voi alege niste becuri mai bune decat cele actuale ... niste philips blue vision sau ceva ...
                    Its just a car ...

Comment

• Daca vrei inca o parere contra xenoanelor in faruri normale poti sa o pui la socoteala si pe a mea.Subscriu la ce a spus razvan mai sus.In afara orasului esti trist pe ploaie sau mai ales pe ceata,plus ca-ti iei flash-uri de la aproape toate masinile care vin din sens invers.
                      MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• farurile de logan bat al dracu de tare si cu becuri stok....daramite sa ai si xenon....chiar in seara asta i-am bagat p**a in gura la unu cu un logan care avea xenonpur si simplu o trebui sa incetinesc,pt ca nu am mai vazut nimic:|
                        intreaba-l si pe tudor de la cluj cum e....pt ca si el are xenon pe farurile stok...

Comment

• poti sa pui cum are dsign si cristvsb...bixenon cu lupa...e cea mai buna varianta pt far stock
                          low....&.....slow

Comment

• da , e cea mai buna varianta ,da la bani nu va ganditi ? cresc in pom 300E ?

Comment

• @cataFOF mare dreptate are , am avut si eu ideea asta si cand am vazut preturile am zis ca mai bine iau angel eyes ) ma gandesc sa raman totusi pe becuri "stock" dar de calitate
                              niste jante de tabla are cineva de vanzare ?
                              Its just a car ...

Comment

• CataFOF , nu mai este de mult 300 de euro... costa 630ron kitul (150 de euro) si montajul intre 250-400ron (60-100 de euro) in functie de complexitate( asa zicea cineva pe un forciuning).... Nu zic ca nu e mult dar totusi s-au mai ieftinit si zic eu ca se merita. PS: Frumoasa masina raduprov(imi place culoarea asta la dacia , dar mi se pare cam pretentioasa) , usurel cu timpul se vor face toate...
                                Last edited by Nimeni; 11 January 2010, 11:55. Reason: :)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google