My car MS-21-RAB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• chiar s-au ieftinit lupele alea cum are dsing si cristi.
    si eu mi-am pus de vre-o 2 luni si sunt foarte multumit de ele.merita mult mai bine dacat xenon in far stock,si arata si mai bine masina.Vorba unui prieten:"zici ca e masina straina"
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

• @nimeni nu e pretentioasa deloc , am un namol acum pe ea si de la distanta nu se vede ) nu am treaba cu spalatoriile masina e din 2004 .. nici o treaba , nici zgarieturile nu se prea vad pe ea .. cand eram grabit o spalam cu galeata cu apa si frecam cu peria(stiu ca nu e bine si e nevoie de jet ..)
      jantele de aliaj ma tot mananca sa le fac negru mat .. sau negru lucios nu stiu .. si buza rosie ...
      acum sa vad cam cat ma costa , sa imi fac o idee ... sa vedem ma gandesc sa le si vand jantele O.Z pe 16 ... ma mai gandesc
      Its just a car ...

Comment

• Jantele, erau la un moment dat pe patruciuning niste baieti din Sf Gheorghe parca , care cu 200ron sablau si vopseau in camp electrostatic jante. (sau de la 150ron pe set in functie de marime) , userul Suncika . Negru nu ti-as recomanda , dai in bordura , le zgarii (Doamne fereste) si imediat iti sare in ochi..... Un gri sobolan ar fi perfect...

Comment

• decat gri sobolan mai bine raman asa ...
          incerc sa nu dau in nici o bordura ... se vede oricum daca dai in bordura ... aproximativ
          la 200 lei toate 4 e scump ...
          Its just a car ...

Comment

• Sal..poti sa-mi spui si mie cum ai facut ceasurile?Cat te-a costat modificarea?Mf masina, imi place.Numa bine!!
            Tinc fest !!

Comment

• bordul e facut de un tip din sibiu , 150 lei m-a costat , se schimba ledurile din bord cu alta culoare ..
              e mai odihnitor asa la ochi decat era inainte ..e pe negativ acum
              Its just a car ...

Comment

• super loganu!
                sa-l stapanesti sanatos

Comment

• se face update la accesorii.....imi plc ce ai facut la ea pana acum....succes in continuare si multi km fara probleme

Comment

• s-ar face update la mai multe baieti daca ar fii destui bani ;)) eu nu dau vina pe criza .. eu zic ca nu sunt si gata )
                    merci la fel .. poate ne intalnim la brasov la intalnirea loganclub regionala
                    Its just a car ...

Comment

• Colegu...nu te impinge nimeni de la spate!
                      Cand ai si poti, fa ce trebe!
                      Felicitari oricum cu ce ai realizat pana acum!
                      PS. Nu da bine gri cu negru si rosu! Parerea mea!
                      aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• asa e.. rosu nu dar negre cu buza gri("alb") .. merge ..
                        pana la urma ca sa nu ma mai complic cred ca vor fii negre lucios-mat .. voi incerca o mica combinatie sa vad ce iese , prima data sa repar o janta care e putin lovita
                        sibiene ne vedem la brasov .. si poate si la ARAT la cupa VSS sa te bat putin la timpi muhaha
                        Its just a car ...

Comment

• ce-ar fi sa ne dam noi 2 la arad?:>:>
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• arrrrrrrrrrr fi fain X
                            Its just a car ...

Comment

• Originally posted by RazvanB View Post
                              ca sfat daca vrei, din partea mea , eu miam achizitionat de curand un set de faruri de la dectane cu lupa pe scurta si leam pus xenon philips 6000k 35w in ele, si crede'ma pe cuvant ALTA VIATA, e cu totul ALTCEVA ... sfatul meu (ca om trecut de mai multe ori prin treaba asta) este ca banii care aveai de gand sa ii dai pe xenoane h4 bixenon sa i idai drumos deoparte mai strangi ceva banuti si iti iei un set de faruri bune cu lupa si o sa vezi ca ma cauti sa imi dai de baut palinca de'aia de a voastra
                              Cat ai dat pe ele?

Comment

• cateva poze si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=bhTUylDYh0A

nu eu eram la volan .. un prieten se plimba putin
                                Attached Files
                                Its just a car ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google