asculta sfaturile lui DSIGN...ca oricum din logan nu o sa faci niciodata avion.....poti sa-i pui si coarne.......caroseria e tot aia........sansele de supravietuire sunt tot alea......oricum.....masina e super asa cum e......important e ca se misca.....DRIVE SAFE....
the great VDO finaly presented
Collapse
X
-
Da!!!! arata supeeeer masina , iar kitul tuning de la dacia imi place cel mai mult dintre toate spoilerele si barile aparute.
Oricum imi place ca e facuta cu bun gust singurul lucru care lipseste sunt niste jante.
bafta!!!Captain of the black pearl
Comment
-
Originally posted by VDO_racing View Postla motor nu sa ajuns inca
masina o sa plece in vara la "master tuner" am auzit ca a aparut un proiect superb pt motoru meu...
sa vedem ce iese...
Comment
-
avand in vedere de ce zice design de varu Florin (mastertuner) pana la urma nu mai fac mare lucru la motor, deci o sa fie ca toate celalalte loganuri: un pic chipuit in rest sper sa maresc performantele numa cu suspensia.... o bara stabilizatoare si cam atat la capitolu performante.... ce parere ai Supercar e de ajuns? masina ta cati caluti are?
in legatura cu bara spate....
am luat un bolovan de pe marginea drumului de poiana (cei care au fost la intalnirea nationala stiu despre ce e vorba) in timpul antrenamentelor mele de drifting.... :-)))) nici nu ma grabesc sa o schimb deoarece iarna nu a trecut si eu sunt omu care nu se poate abtine de la dreft mai ales cand e un strop de zapada pe jos la primavara o sa apara o alta bara de spate odata cu pragurile kitului dacia care stau deasupra patului :-))))))))
vecinu CDO vad ca se pricepe la explicatii haidi bre mai pune si tu un spoiler acolo k e monoton asa.... te asteptam cu totii cu noi modificari la golonel
multa bafta pe stradaLast edited by andrei; 21 January 2008, 17:04.sigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
astazi mi-am montat noua cotiera (cealalta s-a rupt la -28grade)
o sa fac poze si la interior dar mai intai sa imi gasesc aparatu ca nush unde l-am pus....
am mai montat la masina un umeras in spatele tetierei este geniala creeatia aia....
vor urma si poze curandsigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
deci de unde pot lua si eu niste oglinzi electrice si incalzite???????
si pe la ce pret????
cum ar arata oglinzile alea mari pe sedanu asta ?????
astept sfaturi si le iau si in consideraresigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Oglinzi electrice si incalzite se gasesc la dealer (500 ron bucata) sau la Silviu_79 unde sunt mai ieftine si sunt noi.
Mai multe detalii aici.
Parerea mea e sa pui oglinzi de Prestige/MCV/VAN, adica alea mari. Ofera un plus de vizibilitate si arata mai bine.
Comment
-
-
bai sunteti cu capul? ala chiar si-a pus sigla de Ferrari??? pfoai mama de om.... @VDO, ar trebui sa iei un minus ca ai stat linga masina aia
Comment
Comment