Originally posted by VDO_racing
View Post
the great VDO finaly presented
Collapse
X
-
hai ma nu mai fiti rai k nu merg tare delok si haideti mai repede la urmatoarea intalniresigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Uite aici o combinatie misto.. cel putin mie imi place... cred si la tine pe masina ar sta bine..
Comment
-
Poze noi cu o masina aproape noua... imi cer scuze de intarziere dar am avut foarte multe pe cap si nu am mai avut timp nici macar sa fac ITP-u... apropo de ITP... am ramas fara talon... am muncit mult la masina asta si kiar mam saturat o sa iau o pauza nu mai vreau sa bag nici un ban in ea ca sa pot sa o vand si sa imi indeplinesc visu: un LOGAN ALB perlat care sa fie FULL (inclusiv incalzire in scaune ) si 1.6 16V si in rest va arata la fel ca asta dar dungile o sa fie negre si bara spate un pic modificata si difuzorul de pe ea va fi tot acest model aaa si tobaaaaaaaa astept pareri si sugestii (inclusiv despre itp)
tune it upsigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
o masina aproape noua... imi cer scuze de intarziere dar am avut foarte multe pe cap si nu am mai avut timp nici macar sa fac ITP-u... apropo de ITP... am ramas fara talon... am muncit mult la masina asta si kiar mam saturat o sa iau o pauza nu mai vreau sa bag nici un ban in ea ca sa pot sa o vand si sa imi indeplinesc visu: un LOGAN ALB perlat care sa fie FULL (inclusiv incalzire in scaune ) si 1.6 16V si in rest va arata la fel ca asta dar dungile o sa fie negre si bara spate un pic modificata si difuzorul de pe ea va fi tot acest model aaa si tobaaaaaaaa astept pareri si sugestii (inclusiv despre itp)
tune it up
maine seara si poze promit!!!!!!sigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
Comment