Bravo tie ...Si hai mai modifica cate ceva ca sa fiu sigur ca imi las masina pe maini bune la modificat )
Loganul lui Alex
Collapse
X
-
Frumoasa masina...Facuta cu bun gust
Sa o tii sanatos
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostMisto ai grija cu politia, pune te rog o poza cu ele stinse sa vad cum leai montat etc....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Azi mi-a mai trecut ceva prin cap, stand si uitandu-ma la masina....In locul boxelor spate ca si asa am renuntat la ele am facut bass reflex, am acoperit gaurile cu placaj de lemn, le-am decupat cat sa intre un tub de bass reflex, am bagat tuburile, apoi am pus niste capace de boxe ca sa maschez......O sa pus si poze sa vedeti......Se aude fain bass-ul acum in masina...Si daca tii mana deasupra simti si un val de aer pe ritm...;))....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Este foarte tare loganul.
Cel mai tare logan pe care l-am vazut pana acum pe forum, e adevarat ca ma uit numai de cateva minute pe aici :P
Supertari neoanele.
Cu un astfel de logan, condusul este cu adevarat o placere.
Sa-l conduci sanatos
Comment
-
Originally posted by fabius View PostEste foarte tare loganul.
Cel mai tare logan pe care l-am vazut pana acum pe forum, e adevarat ca ma uit numai de cateva minute pe aici :P
Supertari neoanele.
Cu un astfel de logan, condusul este cu adevarat o placere.
Sa-l conduci sanatosANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Uitati si niste poze cu bass-reflexul despre care v-am spus mai sus.....Stiu ca in portbagaj nu arata prea bine din punct de vedere estetic dar in interior arata bn......Last edited by alexdachim; 28 May 2008, 10:56.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
Comment