Loganul lui Alex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

alex ma refer daca poti sami explici sau sa ne arati prin niste poze unde ai prins clemele , unde ai dat gauri etc... cum ai tras firele

sigpic

Comment

sa o stapanesti sanotos si sa nu ai nici o zgarietura pe ea

si sa ne vdb la mai multe intalniri
      sigpic
      NEVER FORGOTTEN

Comment

Originally posted by Mario_b View Post
        Zi-mi si mie cat te-a costat bara de MCV?
        nu a costat nimic bara ca am schimbat-o pe asigurarea lu unu care a intrat in mine....;))

Originally posted by SoNyKeL View Post
        alex ma refer daca poti sami explici sau sa ne arati prin niste poze unde ai prins clemele , unde ai dat gauri etc... cum ai tras firele
        clemele le-am prins in marginea aia de la prag unde se prinde si cricul......iar firele le-am tras prin niste dopuri de plastic care dau exact sub bancheta spate.....
        Last edited by crististreulea; 20 January 2008, 12:33.
        ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

meserie masina!!! pacat ca nu ai schimbat si ledurile la bord si comenzile climatizarii sa fie toate la o culoare (albastru)
          Captain of the black pearl

Comment

frumoasa pana acum.abia astept sa o vad la intalnire.
            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Originally posted by giurisici fabian View Post
              meserie masina!!! pacat ca nu ai schimbat si ledurile la bord si comenzile climatizarii sa fie toate la o culoare (albastru)
              urmeaza ceasuri cu plasma......iar la climatizare e mai nasol......ca e unul singur si are si plasticul ala portocaliu.......dar vad eu cum fac si acolo....

Comment

BETON!! imi place foarte,foarte mult, Bravo Alex! culoarea e ca la al meu,din pacate nu ma tine sa-l tunez chiar asa. Am si eu mici retusuri pleoape facute (bricolate) din faruri sparte ceva mai mari decit cele ale lui alex,geamuri ionizate, oglinzile ,manerele vopsite.La interior, am vopsit cochiliile manerelor la usi si cadranele aeratoarelor din bord argintii, am montat led-uri albastre sub bord si sub scaunele fata,filtru polen,am schimbat casetofonul cu un MP3 alte boxe si cam atit sunt familist. Vezi cum sare ala micu, incaltat, cu noroi prin el (de, are doi ani jumate- nu vrea sa priceapa totul inca ) Daca mai aveam acum 19 ani, cu mintea de acum vezi ce mai faceam din tigaia mea! Ai inlocuit becurile din butoanele geam cu led-uri?
                Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

ms pt complimente...ma bucur ca pana acum nu m-a criticat nimeni.....nu o sa mi-o iau in cap......da...la butoane am schimbat becurile cu leduri.....
                  Last edited by crististreulea; 20 January 2008, 12:35.

Comment

niste poze cu cateva componente din "linia" mea muzicala...."linia" deoarece nu sunt aceeasi firma toate......;)).....cu tunul de bass nu am gasit poze dar o sa-i fac eu o poza si am sa o postez.....

am gasit poza si cu difuzorul tunului de bass.....
                    Attached Files
                    Last edited by crististreulea; 20 January 2008, 12:36.

Comment

niste poze cu o parte a interiorului DIG-ului.......niste stikere de pe capota portbagajului.......si o poza noaptea.....
                      Attached Files

Comment

un film cu masina am vrea te rog .. cu muzica .. toate alea aprinse .. etc .. asa mai spre seara te rugamm multt :x:x:x
                        Its just a car ...

Comment

meserie abia astept sa o vad in realitate ai grija de ea
                          sigpic

Comment

usor usor apar si dedesubturile masinii.frumos,tine-o tot asa si cere-le politailor dobanda la permis.
                            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Fain loganu , ai grija cu politia ca de e albastra.....pe dedesupt
                              sigpic

Comment

HA! Ai presuri de Daewoo? Eu as pune covorase textile!
                                Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google