Originally posted by gmv97
View Post
Loganul lui Alex
Collapse
X
-
Si daca le scoti de pe far raman urme ceva??? Eu nu stiu ce sa fac vroiam sa imi fac badboylook din fibra ceva in genul cum are dsign dar vad ca sunt probleme cu fibra nu prea e rezistenta si atunci am zis sa ma orientez spre niste pleoape tot din fibra facute ceva mai altfel decat are toata lumeaIn viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
Originally posted by gmv97 View PostSi daca le scoti de pe far raman urme ceva??? Eu nu stiu ce sa fac vroiam sa imi fac badboylook din fibra ceva in genul cum are dsign dar vad ca sunt probleme cu fibra nu prea e rezistenta si atunci am zis sa ma orientez spre niste pleoape tot din fibra facute ceva mai altfel decat are toata lumeaAttached FilesANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Niste poze cu mici modificari aduse masinii weekend-ul acesta.....
-schimbare de led-uri in consola din albastre in albe (partial deocamdata)
-inlocuire bec lampa numar spate cu 2 led-uri de asemenea albe
-led-urile la manere...In sfarsit poze...
-o poza cu farurile ca sa vedeti cum arata cu niste becuri PHILIPS VISION PLUS.....sunt pe faza scurta acum..
-o poza cu neoanele undercar
si...O poza cu interiorul masinutzei mele...Attached Files- Imagine(150).jpg (331.6 KB, 50 views)
- Imagine(151).jpg (257.5 KB, 60 views)
- Imagine(152).jpg (305.9 KB, 37 views)
- Imagine(153).jpg (443.6 KB, 38 views)
- Imagine(154).jpg (403.2 KB, 24 views)
- Imagine(155).jpg (218.7 KB, 30 views)
- Imagine(157).jpg (338.6 KB, 27 views)
- Imagine(158).jpg (287.2 KB, 400 views)
Last edited by alexdachim; 26 May 2008, 00:19.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
Comment