Sta fain cu ele fumurii....acuma sa ai grija sa nu "te pupe vreo unu in fund"
Loganul lui Alex
Collapse
X
-
) tare stopul ala pe spate dar si cam riscant...sa nu stea radaru in spatele tau si sa te filmeze ca atunci degeaba il mai dai jos si pregatestete sa auzi multe comentarii de la ceilalti din trafic...mai ales cei cu mertan bemveu lanturi groase etc...mai bine il dai jos parerea mea.
Comment
-
Originally posted by alexgame View Post) tare stopul ala pe spate dar si cam riscant...sa nu stea radaru in spatele tau si sa te filmeze ca atunci degeaba il mai dai jos si pregatestete sa auzi multe comentarii de la ceilalti din trafic...mai ales cei cu mertan bemveu lanturi groase etc...mai bine il dai jos parerea mea.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Misto masina.. neoanele alea is super ma omoara..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by alexdachim View Post130 ron sa schimb ledurile???????Mai bn imi iau din alea cu plasma...sunt si mai usor de montat...
Cost schimbat leduri bord+butoane+consola ventilatie = 130-170 lei
Cost plasma = 130-250 lei
Ideea e urmatoarea : plasma nu-i chiar usor de montat, trebuie sa dai acele jos, trebuie sa potrivesti plasma peste martori bine, ca altfel se vede urit. Dupa ce montezi plasma, constati ca acele se aprind portocaliu, displayul computerului si celelalte efecte luminoase din masina ramin portocalii. Ca sa le faci si p-astea sa se aprinda cu albastru, mai dai 130-170 lei pe schimbat leduri. Astfel, ajungi sa platesti dublu, doar pentru ca tu crezi ca-i mai usor cu plasma.
Inca ceva: calitatea unui ansamblu luminos de tip "plasma" este indoielnica, constructia acestui ansamblu este firava si in plus consuma mult prea mult curent pentru ceea ce stie sa faca.
Acuma nu stiu daca ti-ai pus plasma aceea sau nu, insa e bine sa gindesti bine inainte sa faci ceva.
Comment
Comment