Loganul lui Alex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sta fain cu ele fumurii....acuma sa ai grija sa nu "te pupe vreo unu in fund"

Comment

El sa aiba?? Cei din spatele lui sa caste bine ochii ca daca nu ....stii ce li se intampla!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Nu sunt foarte inchise....in poza par inchise dar se vede destul de bn si ziua....noaptea ink nu am vaz ca azi le-am pus....
        ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Cand o sa mai strang bani o sa-mi iau becuri cu led-uri....am gasit pe net toate modelele si atunci va fi si mai ok.....

Comment

Cu ce ai dat pe ele de le`i facut fumurii?

Comment

) tare stopul ala pe spate dar si cam riscant...sa nu stea radaru in spatele tau si sa te filmeze ca atunci degeaba il mai dai jos si pregatestete sa auzi multe comentarii de la ceilalti din trafic...mai ales cei cu mertan bemveu lanturi groase etc...mai bine il dai jos parerea mea.

Comment

Originally posted by alexgame View Post
                ) tare stopul ala pe spate dar si cam riscant...sa nu stea radaru in spatele tau si sa te filmeze ca atunci degeaba il mai dai jos si pregatestete sa auzi multe comentarii de la ceilalti din trafic...mai ales cei cu mertan bemveu lanturi groase etc...mai bine il dai jos parerea mea.
                am dat jos semnul ala dar l-am inlocuit cu altceva.....oricum ala nu prea se mai vede ca al la eleron led-uri

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                  Cu ce ai dat pe ele de le`i facut fumurii?
                  stopurile au fost date cu lac cu un pic de vopsea neagra in continut......2 straturi....

Comment

Arata super alex bafta-n continuare
                    sigpic

Comment

• Misto masina.. neoanele alea is super ma omoara..
                      LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                      Enter the Matrix

Comment

• Originally posted by KeanuRev View Post
                        Misto masina.. neoanele alea is super ma omoara..
                        ms ms...o sa revin cu niste poze noi....facute mai artistic......dar sa se faca vreme frumoasa........

Comment

• Azi a fost soare alex....ce ai asteptat ? :P .....vezi ca maine e vremea buna
                          sigpic

Comment

• Poze noi.....cele "artistice" ink nu le-am facut.....urmeaza.....
                            Attached Files

Comment

• Originally posted by alexdachim View Post
                              130 ron sa schimb ledurile???????Mai bn imi iau din alea cu plasma...sunt si mai usor de montat...

Cost schimbat leduri bord+butoane+consola ventilatie = 130-170 lei

Cost plasma = 130-250 lei

Ideea e urmatoarea : plasma nu-i chiar usor de montat, trebuie sa dai acele jos, trebuie sa potrivesti plasma peste martori bine, ca altfel se vede urit. Dupa ce montezi plasma, constati ca acele se aprind portocaliu, displayul computerului si celelalte efecte luminoase din masina ramin portocalii. Ca sa le faci si p-astea sa se aprinda cu albastru, mai dai 130-170 lei pe schimbat leduri. Astfel, ajungi sa platesti dublu, doar pentru ca tu crezi ca-i mai usor cu plasma.

Inca ceva: calitatea unui ansamblu luminos de tip "plasma" este indoielnica, constructia acestui ansamblu este firava si in plus consuma mult prea mult curent pentru ceea ce stie sa faca.

Acuma nu stiu daca ti-ai pus plasma aceea sau nu, insa e bine sa gindesti bine inainte sa faci ceva.
                              _
                              B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Din cate stiu plasma e mult mai pretentioasa si sigur iesi mai scump cu plasma decat cu schimbatul ledurilor. Bafta

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google