Din cate vad nu se poate vizualiza filmarea......Atasez link-ul poate asa e mai bn.....
Loganul lui Alex
Collapse
X
-
Salut baieti...Postez si eu dupa o lunga pauza....In sfarsit am umblat si la motorul masinutei mele.....Astazi a fost remapata si dusa aproape de maximul capacitatii motorului....Cel care mi-a rematat-o (Nea' Luci) din pitesti mi-a spus ca acum am peste 100 CP chiar spre 110......Avand in vedere ca eu am primul tip de DCI......Sincer chiar se simte...Am dat o tura dupa remapare si am ramas surprins....Mi-a zis ca se va simti si mai bn diferenta dupa 3-4 sute de KM cand motorul va intra in parametri noi.....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Tipul asa mi-a zis.....Cand a vazut ce tip de motor am m-a intrebat....Vrei sa ti-o duc la 85 sau la maxim.....Si i-am zis ca as vrea dar nu chiar la maxim....Maxim era 120 CP.......Acum sincer....Vreau sa o pun pe dyno dupa cateva sute de km sa vad ce obtin.....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Cu durere in suflet fac un anunt.....De vreo 2 sapt DIG-ul a ramas fara un neon undercar si deoarece nu gasesc neoane la bucata vreau sa le vand.am 3 bucati disponibile, 2 de 90 cm si 1 de 120 cm.Preturile sunt:
- 50 ron/neon 90cm sau 120 cm
-100 ron control box-ul cu 7 moduri si 5 viteze
cine este interesat sa-mi lase PM sau sa ma contacteze pe id-ul dac_al88.
Scuze ca am postat aici dar se pot vedea neoanele in paginile anterioare.....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Meseriasha masina.....Am de gand si yo asa ceva...;)griji de ea....Si mai baga niste caluti sa nu faci de rusine dak intri in depasire;)http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by alexdachim View PostDin cate vad nu se poate vizualiza filmarea......Atasez link-ul poate asa e mai bn.....
http://www.youtube.com/watch?v=gW8ewLqXyg4
-referitor la alegere..."loganelu" buna treaba...
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostFRumoasa masina.
Insa legat de remapare...Sa vezi ce soc ai cand o vei pune pe dyno. Mai mult de 80 cai nu ai garantat.
Toate cele bune.
PS: legat de clip: te-a cam ajutat panta.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
Comment