M-am dat cu masina lui alex si sincer rage mai bine ca a mea.Nu stiu ce sa zic dar a mea la 85cp din remapare parca nu tragea asa de bine.Diferente majore nu erau dar se simtea mai mult decat 85 cp.
Loganul lui Alex
Collapse
X
-
Originally posted by gigi-kent View PostM-am dat cu masina lui alex si sincer rage mai bine ca a mea.Nu stiu ce sa zic dar a mea la 85cp din remapare parca nu tragea asa de bine.Diferente majore nu erau dar se simtea mai mult decat 85 cp.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Am si io o intrebare......Cum ai pus becurile albastre in faruri?Nu pozitiile ca alea le am si io......Chiar in faruri.....?Ceva becuri sau.....?Last edited by Guest; 11 September 2008, 19:24.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Hai ca acum strict eu mitul cu remaparea facuta la nea' Gicu, Luci si alti oameni extrem de bine pregatiti:
- ce ati castigat voi este undeva la maxim 15 cai, si aia cu bataie.
Sg modalitate de a castiga mai multi cai, este sa pui un intercooler ( eventual chiar marit), si un unichip.
Vedeti ce a facut felix prima data ca sa poata avea 103 cai si vreo 250 nm.
Nu neg ca se simte mai bine, insa e cale lunga pana la afirmatiile pe care le sustineti.
Cum spune si Golan91: asteptam un dyno. E in Buc unul si e 130 ron aproximativ.
Gigi mai dat pe spate cu afirmatia :" se simta mai mult decat 85 cp"
PS: nu mai faceti remapari la oameni ca nea Gicu, nea Gogu sau alte personaje.
Comment
-
Fratilor nu stiu cati cai are masina exact si ce i-a facut omul ala, eu simt ca s-a schimbat f mult in ceea ce piveste accelerarea in special in treptele 3 si 4. Cand mi-a facut "remaparea" sau ce mi-a facut el acolo mi-a zis ca pe masina e tipul de motor care s-a folosit pt masinile de export, repet,este primiul tip de motor diesel care a fost pus pe logan si este f bun. Tind sa cred ca este adevarat pt ca am 44 000 de km si nu am avut nici macar o problema marunta cu el, desi a papat si motorina de la prietenii nostrii tiristi.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
astazi DIG-ul a suferit un accident destul de urat din care a iesit cu ceva avarii.Datorita conditiilor nefavorabile si al soselei acoperite cu mazga am iesit de pe sosea si m-am infipt intr-o gramada de pamant.viteza era cam de 70-80 km/h si am evitat o coloana de masini.Avariile constau in: spoiler fata crapat si indoit, aripa dreapta infundata, aripa stanga infundata si zgariata, far stanga rup din suporti, proiector stanga spart, aparatorile de plastic de pe dedesubt rupte, scut motor putin indoit, radiator deplasat si sa mai vedem maine la service ce mai gasesc cand o sa o ridic pe rampa.
o sa pun si niste poze cand ajung acasa....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Vreau sa zic ca franele nu m-au ajutat deloc, era bn daca aveam abs pt ca nu se blocau, am incercat eu sa fac din bucati dar tot m-am dus ca sania si cand am vazut ca ma apropii de masina din fata am tras dreapta si am ajuns in sant intr-o gramada de pamant...ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
Comment