Loganul lui Alex

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @bogdan_1984 Stickerele le-am facut eu, daca te uiti atent nu sunt chiar asa reusite, idea am furat-o si eu de la cei de pe renault club.Se gasesc si de cumparat, e un tip pe forumul renault care vinde, dar decat sa astept mi le-am facut eu si la ce dimensiuni am vrut.

@dany_6900 la bara fata nu m-a mai costat nimic insa la cea de pe spate mi-a facut factura separat pt ca am vopsit-o sa fie la fel. 350 ron a costat vopsitul barei spate.

era sa lesin cand am vazut devizul de la service....6000 RON factura finala....Noroc ca am casco, daca nu era nasol.....

Cu poze o sa revin,inca mai lucrez la ea......
    ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

• Inca 2 poze cu masina....
      Attached Files

Comment

• Frumoasa frumoasa! Ti-au vopsito bine ca la altii se mai cunosc mici diferente!!Succes in continuare!!!

Comment

• Frumosa masina...Sa o stapanesti sanatos si sa nu mai ai parte de incidente !

Comment

• Ai avut masina de noua, sau ai cumparat-o de la cineva din bucuresti???
            sigpic
            The MVP

Comment

• Multumesc pentru aprecieri, da, masina a fost noua,o am din Decembrie 2005, are aproape 50000 de km si nu am avut nici o problema tehnica cu ea, de aceea sunt f mandru....

Comment

• Frumoasa masinuta, zi-mi te rog cum ai facut stopurile mai inchise la culoare?
                Spray pentru stopuri de la duplicolor??
                Bafta

Comment

• Stopurile au fost facute cu lac si putina vopsea neagra in compozitie.....Cu spray-ul nu ies locioase din cate stiu....

Comment

• Originally posted by alexdachim View Post
                    in sfarsit niste poze cu golanul meu........Astept pareri

Masina mea Dacia Logan 1,5 dci 65cp 2005.....BV 01 DIG.......Astept pareri, idei si comentarii...)...;)
                    E super masina! Bravo!

Comment

• Bai alex lasa vrajeala...Masina asta nu e a ta !

ps: tzuper
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Un DIG cu FEZ.....
                        Attached Files

Comment

• Tare frumoase. Simplu si de bun gust. Bravo !. Sa ai grija de ele si cati mai multi km fara probleme. Numai bine
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Frumoase amandoua....Bv voua

Comment

• Alex a iesit super.Te astept la intalnire sa o vad Live.Bafta
                              Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.

Comment

• Misto masinile,mai ales a mea :P
                                Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google