IS-10-LNC The Royal Spartan Suite vehicle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

super beton jantele sunt criminale
    sigpic

Comment

masina arata interesant dar dupa parerea mea ai mai avea ceva de lucru la capitolul exterior ce ai zice de un kit ceva? in rest e de nota 10 masina si sa o stapanesti sanatos
      sigpic
      NEVER FORGOTTEN

Comment

multumesc de calda primire si frumoasele aprecieri

am uitat sa spun de aparatorile de noroi la culoarea caroseriei.... care au fost adaugate in 2008 deci nu apar in foto de mai sus

jante - 20 mil targa black 606 eu le-am comandat din franta acum sunt in iasi in autocenter si in iasi mai sunt 3 masini echipate cu asa ceva 2 bmwuri si un espero

aaa trebuie sa va povestesc era unu cu un bmw si ii zic sa dea jos geamu, face greseala si il da si ii zic ca is misto jantele lui targa... erau ca ale mele... si el cica da stiu.... si eu ii zic decat ca alea is jante de om sarac cu logan nu cu bmw..... s-a ridicat ala si cand a vaz ca si eu aveam la fel a murit de ciuda si a plecat cu scartz cata satisfactie am avut in toata malitziozitatea mea de nu e adevarat ei na...

urmarire pe gps.... da super tare faza stie sa inregistreze si ce manevre se fac pe masina.. dar nu am detalii. nu imi place sa vorbesc pana nu vad astea intr-un document cat de cat oficial

azi ii repun colantele ca mie dor de ele... setul din ianuarie-februarie am sa pun poze

casca aia e de spartan si toata masina e branduita asa ... 300 spartans addicted - ma regasesc in conceptul spartanilor (mai putin faza cu copii... cu toate ca daca ne gandim mai bine.... anyway)

pret..... pai numai in portbagaj am o cutie mare si inca 2 mici cu ustensile si tot felul de solutii si chiftiritze de curatat si intretinut masina...... care numai alea is vreo 5 mil
        un calcul estimativ e la vreo 1500 euro dar si mult timp si nervi si zbucium ca in romania greu gasesti o cheie sa o cumperi sa mearga in butucul ei.....
        nu stiu daca as lua-o de la capat, serios

cu ce ma ocup.... programator la o firma de webdesign

kit de tunning vreau..... eram pe punctul de a-mi lua extreme line.... ajunge la 40mil cu tot cu vopsit dar am niste clienti pe un santier si nu as mai putea intra acolo....

garda la sol.... numai eu stiu cum ma abtin.... 15 mil e standard si 40 mil e aia reglabila.... dar cu gropile din iasi nu prea ai pe unde sa mergi fara sa o rupi toata.....

eu plec asa... ca nebunu de pe loc cu scartz si din viraje si in curbe accelerez... dau scartz in a 2a si a 3a.... si la 3 luni ii schimb capetele de bara asta la 5 mii km... ca fac cam 200 pe zi cel putin
        Last edited by euromarket; 18 January 2008, 02:38. Reason: am uitat de aparatorile de noroi
        IS 10 LNC Facebook

Comment

frumoasa masina sa te bucuri de ea
          sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

foarte frumoasa,pe ea mere un kit zender parerea mea,plafonul negru mat,si e mortala,si angel eyes negre +xenoane,sa te bucuri de ea fara incidente
            sigpic
            astra h 1,7 cdTI

Comment

Jantele alea ma ''distrug''. Super tari.

Comment

interior...

Originally posted by bodyn View Post
                foarte frumoasa,pe ea mere un kit zender parerea mea,plafonul negru mat,si e mortala,si angel eyes negre +xenoane,sa te bucuri de ea fara incidente
                Pai vreau sa ii pun in portiere catifea neagra ... ceva mai gros, dar la plafoniera nu ma gandisem.... stii pe cineva care si-a facut sau stie cineva cum s-ar putea face ? asa i-as face si chestia aia din spatele scaunelor tot neagra.

kit zender ? datalii si eventual un link pls
                IS 10 LNC Facebook

Comment

Originally posted by euromarket View Post
                  Pai vreau sa ii pun in portiere catifea neagra ... ceva mai gros, dar la plafoniera nu ma gandisem.... stii pe cineva care si-a facut sau stie cineva cum s-ar putea face ? asa i-as face si chestia aia din spatele scaunelor tot neagra.

kit zender ? datalii si eventual un link pls
                  pai cineva care tapitzeaza interioare,am vazut asa ceva la mine in oras are cineva pe masina,dar si palfonul exterior(acoperisul) daca il faci negru mat sau ca la 407 negru lucios ai impresia ca se continua geanul fata pana in spate

iar kitul zender uitate la masina lui justinn,si o prelungire a capotei ca a lui miker si e crima masina
                  Attached Files
                  sigpic
                  astra h 1,7 cdTI

Comment

aaa trebuie sa va povestesc era unu cu un bmw si ii zic sa dea jos geamu, face greseala si il da si ii zic ca is misto jantele lui targa... erau ca ale mele... si el cica da stiu.... si eu ii zic decat ca alea is jante de om sarac cu logan nu cu bmw..... s-a ridicat ala si cand a vaz ca si eu aveam la fel a murit de ciuda si a plecat cu scartz cata satisfactie am avut in toata malitziozitatea mea de nu e adevarat ei na...
                    Cred ca l-ai bagat la cheltuiala pe ala cu BMW-ul ,raule...
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Pai vreau sa ii pun in portiere catifea neagra ... ceva mai gros, dar la plafoniera nu ma gandisem.... stii pe cineva care si-a facut sau stie cineva cum s-ar putea face ?
                      Vrei piele Alcantara? Cum e la masinile mai scumpe, pe plafon, in interior.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

senzatie majora....

Originally posted by andrei View Post
                        Vrei piele Alcantara? Cum e la masinile mai scumpe, pe plafon, in interior.
                        suna bine.... poti sa imi zici un pret ?

oferi si montaj ?
                        IS 10 LNC Facebook

Comment

mp de alcantara costa 50 euro si iti trebuie un mester iscusit care sa iti lucreze bine materialul
                          sigpic

Comment

suna bine.... poti sa imi zici un pret ?
                            oferi si montaj ?
                            Nu, ca nu montez eu si nici n-am asac eva. Doar te-am intrebat. Piele Alcantara pe la magazine auto, daca te intereseaza, sau la un dealer VW/Audi, iei un plafon de masina si il tai la dimensiunile masinii tale. Costa pana in 1000 euro.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Nu, ca nu montez eu si nici n-am asac eva. Doar te-am intrebat. Piele Alcantara pe la magazine auto, daca te intereseaza, sau la un dealer VW/Audi, iei un plafon de masina si il tai la dimensiunile masinii tale. Costa pana in 1000 euro.
                              eu ca sa imi fac tot interiorul in alcantara nu imi ia mai mult de 500 euro material + manopera, doar pt un plafon costurile ajung la 1000 euro ?

Decat sa dai asa 1000 de euro mai bine iti bagi bani de benzina pana la Satu Mare si sti o treaba!
                              sigpic

Comment

Atat e un plafon deja facut, de Audi/VW. daca iei separat materialul e mult mai ieftin, 500 euro cu montaj, cum zici tu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google