super beton jantele sunt criminale
IS-10-LNC The Royal Spartan Suite vehicle
Collapse
X
-
masina arata interesant dar dupa parerea mea ai mai avea ceva de lucru la capitolul exterior ce ai zice de un kit ceva? in rest e de nota 10 masina si sa o stapanesti sanatossigpic
NEVER FORGOTTEN
Comment
-
multumesc de calda primire si frumoasele aprecieri
am uitat sa spun de aparatorile de noroi la culoarea caroseriei.... care au fost adaugate in 2008 deci nu apar in foto de mai sus
jante - 20 mil targa black 606 eu le-am comandat din franta acum sunt in iasi in autocenter si in iasi mai sunt 3 masini echipate cu asa ceva 2 bmwuri si un espero
aaa trebuie sa va povestesc era unu cu un bmw si ii zic sa dea jos geamu, face greseala si il da si ii zic ca is misto jantele lui targa... erau ca ale mele... si el cica da stiu.... si eu ii zic decat ca alea is jante de om sarac cu logan nu cu bmw..... s-a ridicat ala si cand a vaz ca si eu aveam la fel a murit de ciuda si a plecat cu scartz cata satisfactie am avut in toata malitziozitatea mea de nu e adevarat ei na...
urmarire pe gps.... da super tare faza stie sa inregistreze si ce manevre se fac pe masina.. dar nu am detalii. nu imi place sa vorbesc pana nu vad astea intr-un document cat de cat oficial
azi ii repun colantele ca mie dor de ele... setul din ianuarie-februarie am sa pun poze
casca aia e de spartan si toata masina e branduita asa ... 300 spartans addicted - ma regasesc in conceptul spartanilor (mai putin faza cu copii... cu toate ca daca ne gandim mai bine.... anyway)
pret..... pai numai in portbagaj am o cutie mare si inca 2 mici cu ustensile si tot felul de solutii si chiftiritze de curatat si intretinut masina...... care numai alea is vreo 5 mil
un calcul estimativ e la vreo 1500 euro dar si mult timp si nervi si zbucium ca in romania greu gasesti o cheie sa o cumperi sa mearga in butucul ei.....
nu stiu daca as lua-o de la capat, serios
cu ce ma ocup.... programator la o firma de webdesign
kit de tunning vreau..... eram pe punctul de a-mi lua extreme line.... ajunge la 40mil cu tot cu vopsit dar am niste clienti pe un santier si nu as mai putea intra acolo....
garda la sol.... numai eu stiu cum ma abtin.... 15 mil e standard si 40 mil e aia reglabila.... dar cu gropile din iasi nu prea ai pe unde sa mergi fara sa o rupi toata.....
eu plec asa... ca nebunu de pe loc cu scartz si din viraje si in curbe accelerez... dau scartz in a 2a si a 3a.... si la 3 luni ii schimb capetele de bara asta la 5 mii km... ca fac cam 200 pe zi cel putin
Comment
-
interior...
Originally posted by bodyn View Postfoarte frumoasa,pe ea mere un kit zender parerea mea,plafonul negru mat,si e mortala,si angel eyes negre +xenoane,sa te bucuri de ea fara incidente
kit zender ? datalii si eventual un link pls
Comment
-
Originally posted by euromarket View PostPai vreau sa ii pun in portiere catifea neagra ... ceva mai gros, dar la plafoniera nu ma gandisem.... stii pe cineva care si-a facut sau stie cineva cum s-ar putea face ? asa i-as face si chestia aia din spatele scaunelor tot neagra.
kit zender ? datalii si eventual un link pls
iar kitul zender uitate la masina lui justinn,si o prelungire a capotei ca a lui miker si e crima masinaAttached Filessigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
-
Originally posted by euromarket View Postaaa trebuie sa va povestesc era unu cu un bmw si ii zic sa dea jos geamu, face greseala si il da si ii zic ca is misto jantele lui targa... erau ca ale mele... si el cica da stiu.... si eu ii zic decat ca alea is jante de om sarac cu logan nu cu bmw..... s-a ridicat ala si cand a vaz ca si eu aveam la fel a murit de ciuda si a plecat cu scartz cata satisfactie am avut in toata malitziozitatea mea de nu e adevarat ei na...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by euromarket View PostPai vreau sa ii pun in portiere catifea neagra ... ceva mai gros, dar la plafoniera nu ma gandisem.... stii pe cineva care si-a facut sau stie cineva cum s-ar putea face ?
Comment
-
Originally posted by euromarket View Postsuna bine.... poti sa imi zici un pret ?
oferi si montaj ?
Comment
-
Originally posted by andrei View PostNu, ca nu montez eu si nici n-am asac eva. Doar te-am intrebat. Piele Alcantara pe la magazine auto, daca te intereseaza, sau la un dealer VW/Audi, iei un plafon de masina si il tai la dimensiunile masinii tale. Costa pana in 1000 euro.
Decat sa dai asa 1000 de euro mai bine iti bagi bani de benzina pana la Satu Mare si sti o treaba!sigpic
Comment
-
Atat e un plafon deja facut, de Audi/VW. daca iei separat materialul e mult mai ieftin, 500 euro cu montaj, cum zici tu.
Comment
Comment