IS-10-LNC The Royal Spartan Suite vehicle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hed up displayul care imi indica pe parbriz viteza ... Are si advertismente sonore la 60 si 100 km/k
    IS 10 LNC Facebook

Comment

Cat a costat?
      Parbrizul l-ai schimbat pentru asta?

Comment

Tia iesit bine frate degeaba aveai tu emotii si plus de asta acum poti sta linistit si te vezi "cald" )
        bv , felicitari pt masina ;)

PS : TWEETY, nu , nu a schimbat nici un parbriz, e o "banda" patrata neagra si de costat nu ma istiu cat la costat, sper sa nu se supere ca am raspuns in locul lui

Comment

Merci man...A facut o treaba tare frumoasa

Comment

Loganu-l cu ABS are si EBD(Electronic Brakeforce Distribution)?...Cand am luat masina nu scria asa ceva.
            Cumpar volan de Duster

Comment

Este super masina Jantele, culoarea ... Tot e cu bun gust SPOR in continuare !
              http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Super frumos.Felicitari!

E o nebunie cum se inbina mai ales la stopuri
                EX : + =

Comment

Ionut LNC, Imi place cum ti-a iesit masina, arata minunat, in august vin pe la Iasi, si sper ca o s-o vad pe viu (am nr. Tau de telefon, de data asta sper sa va intalnesc pe toti cei de la Iasi). Pe curand.
                  Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Nu inteleg un lucru...Ai zis ca iti plac lampile ca sunt puternice...Si in ultimele poze vad ca le-ai acoperit

Comment

Foarte frumos, sa il stapanesti sanatos
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Intradevar masina e super...Astazi am vazut-o si eu live....Ceva unic...Felicitari

Comment

Frumoasa masina se vede ca i-ti place ce ai facut la ea,dai bataie in continuare si ai grija de ea,

Comment

Sa o stapanesti sanatos, se vede ca ai muncit mult la ea. Felicitari.
                            Am o sg nelamurire: Politia Romana ce zice cand te vede pe strada? Caci din cate vad eu, ai mai mult de 30% din culoare schimbata ( adica acel negru).

Comment

HUD - head-up display - e un aparatel care se conecteaza la indicatorul de viteza si iti proiecteaza viteza pe folia semitransparenta de pe parbriz.... Costa cam 200 ron sau 500 cu tot cu senzori de parcare.... Cand esti pe marche-arriere iti indica functiile de la senzorii de parcare (eu nu ii am instalati deci la mine nu ii indica), prin urmare nu a trebuit schimbat parbrizul

contrastul crom-negru-gri era prea fortat si am apelat la soutia cu folierea triplelor

politia romana momentan o admira, dar pe 8 august am programare la rar pt ca acum e 60& neagra

va multumesc tuturor pentru aprecieri si celor ce au contribuit la aducerea ei in stadiul acesta: luigi zld, cuciosu, radu_lyn, steel, danut_zrz, ciprishor

PS azi frigea volanul..... Cred ca ii place mai mult soarelui acum pe principiul toate ofertele bune are stelute....
                              IS 10 LNC Facebook

Comment

Pai cred ca e normal sa se incalzeascamai tare ca e destul de mult negru...Asta e..O sa dai drumu la AC pe o treapta mai mare :P...

ps:sa ai grija de masinuta si de vopsea in special... ..
                                0.9 tce SL plus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google