IS-10-LNC The Royal Spartan Suite vehicle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Super tare ,bravo, dar nu-i mai pui nici o continuare la pragurile alea(fata,spate)?...cred ca ar arata si mai super,bafta in continuare la "tunat".

Comment

Este superb, n-am cuvinte. Facut cu gust. Sa auzim numai de bine
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

multumesc de aprecieri colegii

saptamana aceasta sper sa il echipez cu discuri striate EBC si placute sport EBC
        IS 10 LNC Facebook

Comment

foarte frumoasa ....o "moldoveanca " adevarata :P

Comment

Ionut, te rog mult de tot, pune o poza facuta noaptea cu farurile noi. Sunt curios de cum ti se aseaza lumina pe drum si da-ne detalii despre cum ai facut reglajul. Merci mult si bafta la tunarit in continuare !
            sigpic
            Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

ai fost cu el la linii legale...(cele organizate) weekendu asta ? era un logan care seamana cu al tau ..chiar daca avea numerele acoperite
              Its just a car ...

Comment

chiar arata bine, spor in continuare .
                http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

cel mai frumos logan pe care l-am vazut vreodata cu cel mai bun gust,daca numai umbli pe afara sa mai adaugi bari si alte atasamente de la mine ai numai 10+,la frane si alte chestii de siguranta e ok,dar pe dinafara e dementiala masina bv tie SUPER FRUMOASA masina ta BV TIE
                  sigpic
                  Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                  pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Cum ai rezolvat cu politienii? 2 culori, negru fiind preponderent.
                    Etrierele cu 4 pistonase, in combinatie cu discuri ventilate, te duc usor la 1000 euro.
                    Parerea mea, este sa nu pui prelungiri de bari ori alte bari...
                    Daca ai de gand sa faci ceva la exterior, alege kitul Dacia. Merge la fix.
                    Spor la treaba.

PS: f interesant numele topicului

Comment

• Foarte frumoasa masina, chiar imi place cum arata in doua culori insa sigla aia cu FR nu are ce cauta pe grila fata. E pacat, mai sunt altii care stiu de la ce vine FR si o vor considera kitsch.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• da radu a participat la "linite" si indemanare in weekend ...si pe numere avea denumirea clubului FRT -alias loganclub IASI

in prima poza apare proporietaru si cu "spartanul" in spate inainte de "furtuna "... (si la propriu si la figurat )
                        iar urmatoarele 3 sunt de la accelerare.... nu mai stiu timpul scos ,de ionut...
                        Attached Files
                        0.9 tce SL plus

Comment

• ft frumoasa masina ta...de unde ai pragurile?cat au costat?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Bravo d-nule ''euromarket'', frumos Logan, bravo !!!
                            Nu m-am uitat la motorizare, de cat?
                            sigpic
                            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• 1.6 8v ;)
                              euromarket parca nu mai esti prea activ pe forum .. why ?
                              Its just a car ...

Comment

• A iesit super masina si jentile dau bine, felicitari si ai grija la gropi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google