My Prestigeous BGD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

azi am "implinit" 10000
    Attached Files

Comment

multi inainte ! sa mai adaugi macar 2 de 0 la sfarsit. kilometrii intinsi!

Comment

Jantele sunt model Alium...mie sincer imi placeau mai mult modelul de pe ph1...dar dau bine si astea

Comment

frumoasa so stapanesti sanatos
          vopsitorie preturi bune

Comment

@ dany_av inca 2 de 0....sa dea domnul sa tina atat....mersi la fel si tie
            @ sli_waz mersi frumos

Comment

mai intai modifica-i tabloul de bord si dupa aia....mai vezi tu.....
              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

am dat husele jos, vine caldura si ii sta mai bine asa
                am avut insa "inspiratia" sa transport un blat de mobila de bucatarie cu masina si nu- l-am protejat cum trebuia si mi-am zgariat bordul foarte urat deasupra consolei centrale la aeratoare
                Attached Files

Comment

frumoasa masina .. sa o stapanesti sanatos cu multi km

Comment

Faina masina ai ,dar si mai faina e tapiteria.Nici nu merita huse pe scaune,strici frumusete de peisaj,iar daca se ai murdaresc,hopa repede la spalatorie si ti-o rezolva aia cu un aspirator cu aburi

Comment

Originally posted by bgd_prestige View Post
                      am dat husele jos, vine caldura si ii sta mai bine asa
                      am avut insa "inspiratia" sa transport un blat de mobila de bucatarie cu masina si nu- l-am protejat cum trebuia si mi-am zgariat bordul foarte urat deasupra consolei centrale la aeratoare
                      Consoleazate cu ideea ca un lucru luat nou nu mai arata ca-n prima zi.
                      Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

super arata interioru fara huse...se asorteaza cu bordu,frumos
                        AdY_JmL_2015

Comment

da stiu asa este...deja am inceput sa ma consolez....si mie imi place mai mult cum arata asa...nu cred ca ii mai pun husele

Comment

adevarat...interioru e tot farmecu masinii
                            AdY_JmL_2015

Comment

sal...frumosa masina...motoru 1.6 16 v ....pentru logan...cei care spun ca consuma mult....vb aiurea......daca stai sa faci un calcul intre 1.4 1.6 ...tot acolo ajungi...

Comment

salut, mersi frumos....da stiu...consumul e intradevar putin mai ridicat....dar eu sunt multumit...daca stii sa mergi cu ea obtii un consum bun....dar cu motorul asta nu se merita se mergi la consum

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google