Sfat. Nu va mai lasati lucruri importante in masina. Si mie mi-au fortat usa si mi-au luat doar un stick de 2gb pt ca atat au gasit si ala pt ca mi-a cazut din buzunar si era pe scaun. Ideea e ca nu imi las nicioata lucruri importante in masina ... mai ales la vedere. Daca e ceva le las in portbagaj sub roata de rezerva sau geva de gen. Si cu alarma tot nu esti in siguranta.
My Prestigeous BGD
Collapse
X
-
sal, am citit ce ti-au facut la masina dar vreau sa iti zik daka ma crezi exact acum 2 ani, aveam masina in fata blocului, mama ghinionului am alarma la masina , o puneam in fiecare seara tocmai in seara aceea s-a nimerit sa nu o pun, si uite ce mi_au facut la masina, s-a lucrat cu o ranga nu au avut treaba cu incuietorile sau altceva ! usa am inlocuito din balamale + radio cd + antiradar toata paguba a fost de peste 20 de milioane
Comment
-
@ zek83 mersi...cotiera am cumparat-o de la dealer...m-a costat 270 ron + 30 de ron montajul....nu are nici un joc...o am de 2 ani e teapana....dar vezi ca sunt cotiere pe piata care se pare ca ar fi la fel ca cele Armster....la un pret mult mai mic...cauta si tu pe forum vezi ca e un thread special.
Comment
-
Originally posted by bgd_prestige View Post@ zek83 mersi...cotiera am cumparat-o de la dealer...m-a costat 270 ron + 30 de ron montajul....nu are nici un joc...o am de 2 ani e teapana....dar vezi ca sunt cotiere pe piata care se pare ca ar fi la fel ca cele Armster....la un pret mult mai mic...cauta si tu pe forum vezi ca e un thread special.
Comment
-
jantele nu vad de ce vrei sa le schimbi, acestea sunt f frumoase, si cele de pe ph1 sunt frumoase... buna masina, suntem invidiosi noi colegii loganisti
tapiteria arata f bine, se integreaza perfect cu interiorul masinii, nu se compara ph2 interiorul cu ph1, arata mult mai bine pe culorile acestea mai inchise, tapiteria asta face toti banii, e mai bine fara huseLogan laureat 1.2
Comment
Comment