foarte faina ideea ....arata excelent...
(Inca) Un Logan
Collapse
X
-
bara spate cand ai cumparato, daca ai luato de noua, ai primit si accesoriile la ea ma refer la ochii de pisica si la plasticul acela de la carligul de remorcare, apropo arata de minune bara spate de ph2 pe ph1, de bara din fata nu zic nimica pentru ca se stie din start, te intreb legat de bara din spate ca si eu mi-am comandat si am uitat sai intreb pe aia sa stiu sa fac rost de ele
Comment
-
N-am luat-o de noua. A avut pe ea capacul de la carlig si un singur reflectorizant. Inca mai caut unul pentru partea stanga, n-am gasit pe nicaieri.
Comment
-
-
Hai ca am mai facut si eu cate ceva pe la masinuta.
Am montat suporti la boxele din spate, nu aveam;
Am pus in lampile din spate, pe semnalizare, module cu leduri smd, luate de la Dsign, la fel si la pozitii pe fata;
Am pus in spatele grilelor plasa care sa impiedice milioanele de musculite, fluturi si alte gâze sa ajunga in radiator si intercooler.
Si cateva poze
Comment
-
simpla si frumoasa. imi place. felicitari ! bafta in continuare !
ps: scoate bucata de jos de pe suportul numarului, pune-i colant negru sau da-i cu spray si se va vedea mai frumos" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@Vlad24- s-o stapanesti sanatos.
@Tudor- mersi de urari. Am urmat sfatul tau, dar parca e prea mult negru.
Poze n-am facut decat la interior, acolo am intervenit cu o folie, vitrina si dispay de ph2. Si am schimbat si luminile in bord, aveam cadranele cu alb iar cu folia alba nu prea mi-a placut cum se vede, asa ca am pus albastre, iar sub display albe.
Comment
-
Da, domnu' Mersi. Fii pe faza, cand are omul ce-mi trebuie da un semn.
Comment
-
era un tip pe okazii care avea la vanzare ochi de pisica ptr spoiler spate ph 2. am dat intamplator de el in urma cu vre-o saptamana , daca mai dau de el te anunt ....... arata fain cu barile dar cred ca aratau mai bine in nuanta caroseriei,in rest bordul ii brici, ........iti doresc un buget cat mai mare ptr. micile imbunatatiri,in familia 4x4 umbla o vorba .niciodata nu se termina modificarile si imbunatatirile ,....se termina doar banii. apreciez faptul ca te-ai gandit la negruta noastra , momentan abuzam de cele 2 luni de numere rosii ,ultimele randuri ,vedem ptr. bulgari ....... scuze de off topic .......a si ca o pedeapsa ce am primit decand nu mai umblu cu mcv-ul , m-a lasat bateria , resuscitarea are loc cu suzuki ,deci.......asta imi mai lipsea , sa ne auzim cu bine si toate cele bune iti doresc .
Comment
-
Am gasit ochi de pisica, acum am unul de dreapta in plus
Multumesc. Barile negre am zis ca merg cu plafonul, in plus am vrut sa fac si eu ceva original..
Comment
Comment