ura..a aparut si pustiu la my ride...bravo omule multi km fara probleme..si ne gasim in trafic numa` bine
bnc-ul meu :D
Collapse
X
-
nice....s-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.....aaaa...ink ceva...sa nu te superi ca iti zic....doar schimbam pareri aici.......schimba antena aia ca e caraghioasa masina cu ea.....totusi raportata la dimensiunile loganului e cam mica....ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
-
Ce e cu firul ala care iese din grila de pe bord? E pentru GPS sau detector de radar?
Comment
-
salut si bine ai venit pe forum.
rosie ca a mea, passione . scapa de parte cromata de pe grila fata, o sa dea mai bine cu ploapele.
mie nu-mi plac ploapele in general, dar bag de seama ca sta bine pe a ta, deci ar merge si pe a mea
folie de transparenta mare pe jamuri, folie pe stilpi, ploape.. chiar imi place
o mica mica ... rotile neaparat fa ceva cu eleDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
-
aoleu...dukone...pai tu ai logan sau 1310???cum sa nu fie de logan?i-a dute pana la masina(poate-i este dor de tine....de cand nu ai mai mangaiat-o...alintat-o...)si uita-te la plafoniera...a lui pustiu e de logan,numai ca a schimbat becul w5w cu led...si a mai montat inca 2 leduri in locurile special pregatite pt asta..iar rezultatul este cel pe care-l vezi...frumos intr-adevar...si fara cheltuieli sau munca exagerata...
Comment
Comment