If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
frumoasa masina...la cati mai multi km...i-ar prinde bine niste stopuri tuning..si parasolarul de pe luneta dat jos sau barem sa fie negru. restul e ok..atat am avut de zis
mc...parasolaru a fost pus inaintea autocolantului inainte venea bine cu rosu...dar sincer sa fiu mi-a fost cam greu sa il dau jos ...nu prea imi place cum se vad stopurile alea "fumurii" asa.
Parerea mea, masina este ok, mai ai de imbunatatit estetic, sincer urasc bara aia pe fata, e urata rau, te poti inspira de pe forum cu ceva mai frumos. Cum spuneau si colegii de mai sus, merg o pereche de faruri si stopuri. RGI este vechiul tau numar? Avem un coleg tot cu RGI la numar. Bafta!
dap rgi e vechiul nr politia romana mi se parea aiurea...la motor nu am umblat...in schimb am schimbat evacuarea...acum este pe 2 parti,cap-coada (pt sunet cautati logan exhaust,fishulick este username-ul),am mai schimbat boxele spate+subwoofer,si mai am dvd dar portabil (adica il montez in bateria lui),bixenoane
Urmeaza folii,asa cum mi s-a zis mai sus parasolarul,la suspensii mi-e frica sa umblu si asa am atins deja cu ea,eleron,niste pleoape si poate chiar si stopurile.Mersic pt aprecieri si sfaturi
dap rgi e vechiul nr politia romana mi se parea aiurea...la motor nu am umblat...in schimb am schimbat evacuarea...acum este pe 2 parti,cap-coada (pt sunet cautati logan exhaust,fishulick este username-ul),am mai schimbat boxele spate+subwoofer,si mai am dvd dar portabil (adica il montez in bateria lui),bixenoane
Urmeaza folii,asa cum mi s-a zis mai sus parasolarul,la suspensii mi-e frica sa umblu si asa am atins deja cu ea,eleron,niste pleoape si poate chiar si stopurile.Mersic pt aprecieri si sfaturi
se vede aiurea golu dintre aripa si roata , parerea mea e ca merge niste arcuri sport , macar eibach niste folie pe geamuri si o sa fie foarte ok .spor pe mai departe
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment