da foarte multumit,bine k modelul e putin diferit de al tau...unele butoane au alta forma...in fine,tot pacolo e...daca bagi cd uri OK in el merge bine...daca tii cd urile asa ''dezbracate'' si dupaia le bagi prafuite si zgariate in el nush...mie odata nu mi a luat un cd din prima...dar oricum e scula merita banii
B 68 YPY-ABS Plus DCI
Collapse
X
-
sony nu prea a reusit pe partea audio la masini, si daca u sau altii au prins un produs care nu s-a stricat asta nu inseamna ca sunt cei mai buni.firme precum alpine ,jvc sau pionner au castigat diferite premii,au scos cele mai noi inovatii in domeniu etc sony se claseaza in partea a 2 la jumatate
Comment
-
Originally posted by CristYPY View Posteu sunt chiar incantat de noul look al masinii,mai atasez cateva poze cu ceva modificari la interior de data asta:am schimbat radio CD-ul am pus un alpine si subwoofer JBL plus alte mici modificari care se vor vedea in poze.Urmeaza sa vopsesc fetele de usi negre si m-ar tenta sa ii fac si plafonul (partea interioara)negru...astept pareri si sfaturi din partea celoc ce au facut....au vazut si stiu cum se face.
Sunt interesat sa cumpar jante sau sa schimb jantele de tabla care sunt noi cu un set de jante de aliaj plus diferenta.cine are de vanzare sa ma contacteze.
Comment
-
89.MIR- multumesc pentru pareri....dar aproximativ stii ce investitie ai facut pentru a vopsi fetele de usi???
georgex2-eu am avut sony pana acum si am fost foarte multumit de el...dar intredevar nu ajunge la performantele alpine...dar raportul calitate pret este destul de bun este un radio CD acceptabil si destul de bunicelLast edited by CristYPY; 3 April 2010, 01:05.
Comment
-
iata ca au sosit si jantele mult asteptate...pozele nu sunt prea reusite dar totusi se observa
Comment
-
vor veni si suspensiile pana in toamna cel tarziu.cateva poze....
Comment
-
astazi am facut cateva calcule si am tras cateva pareri si am ajuns la concluzia ca suspensiile nu sunt pentru durmurile pe care le parcurg eu zilnic asa ca am sa-i modific grila si capota am sa o fac "bad" iar suspensiile am sa le pun cand o sa asfalteje drumurile la tara
Comment
Comment