Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu ai vrea sa stii Dupaia o sa iti vina idei critice
    @razvanamza astept sa vedem cum vine la tine...la mine vad ca deja cam intarzaie,dar nu e graba.Insa e necesar,cand dau drumul la AC dispare tot efectul filtrului, parca mai ceva ca inainte

Comment

• nu critic nimic pe cuvant. sunt chiar curios pentru ca nu am gasit nicaieri ce inseamna sdta

Comment

• E sistemul dinamic de transfer al aerului-ala cu Geneva(scrie acolo),ma mir ca nu ai auzit,ca de criticat ai criticat,dar nu mai stiu ce...deci nu stiu daca te intereseaza...da' mai stii?
        Last edited by Cezar; 21 June 2010, 20:38.

Comment

• SDTA este cel care aduce aeru' de afara. si viorelu', al tau ajunge maine am vorbit cu radu astazi. al meu poimaine

pentru curiosi!!!

cineva dragut a sters linkul. nu faceam reclama, dar oamenii vor sa stie ce este ala un sdta si acolo au ocazia. am sa incerc sa dau un link direct. il caut in seara asta.
          Last edited by razvanamza; 22 June 2010, 09:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• A sosit aseara
            Cineva dragutz cred ca se teme de ceva(reclama care ar afecta vanzarile de la buticurile de pe loganclub...sau ceva de genul) altfel nu este de inteles atitudinea asta.Dar asta este...ne conformam,mergem inainainte cu oameni din acestia,altii de unde.Macar poate s-a lamurit marx ce e cu dispozitivul cenzurat

Comment

• azi i-am dat omor de nu s-a putut. consum 12,5% doar Bucuresti, trafic moderat. repet mers forjat 3000-4000rpm!

Comment

• La consumul asta ii dadeam foc...

Comment

• Colegu, 3-4000 nu inseamna forja la 1.4 , iar consumul este mult prea mare. Eu merg de fel in 3.500 prin bucuresti si scot 9-10 cel mult ...
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• mers forjat 3000-4000
                    da 5000-6000 ce e ?

Comment

• este exagerat pentru aglomeratie! dau 5000 in treapta I apoi sa pun frana ca este urmatoru' semafor? ma bucur ca stiti sa faceti misto, dar uite ca pe drum conditiile nu pot fi mereu optime pentru "blana". si nu mi se pare mult 12, cand cu filtrul stock si fara remapare imi afisa 14, anul trecut....si nu mergeam asa "intepat". probabil cei care scoateti 10% cu blana mergeti doar noaptea sau evitati cat puteti zonele aglomerate. eu uneori trec pe unde este coada mai mare. stati linistiti, de nevoie fac asta!

Comment

• Modificari noi? Te-am vazut acum o saptamana cand mergeai spre Carrefour Grand arena, eu prinsesem semaforul de la Brancoveanu cu Luica, ne mai luam odata din mers)).
                        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• mai ai filcor pe masina ?

Comment

• sigur. acum am si SDTA. nu ma plang, zgomotul este bun, raspunsul la pedala mult imbunatatit pe caldura mare ( nu mai pare fara suflu)

parca abreiajul scutura totusi putin la plecarea de pe loc. sa-i mai las o spira-doua?
                            Last edited by razvanamza; 19 July 2010, 00:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am mai reglat putin ambreiajul, filtrul e la locul lui, in curand cred ca schimb elementul filtrant ( foarte scump, 15 lei ) pentru comparatie. ciudat sau nu, consumul care a scazut este cel de forja (adica peste 3500 de ture). deja incep sa simt nevoia de shortshifter si suspensii joase cat despre mers "cuminte", mai bine ma spanzur.

m-am luat din mers cu un polo model 2003 cu motor 1.2 (habar n-am putere), dar il mancam pe paine ne-am dat 4 semafoare (de la lujerului la eroilor) si ii dadam cam 2 masini pe 400m. la un moment dat, din mers, am sarit juma' de masina instantaneu cand s-a apropiat de mine. m-a intrebat cu naduf daca am alt motor .

Comment

• eu tot nu am inteles ce este sdta ul ala. imi poti da un pm sa mi spui ? o poza ceva ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google