Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mikelangelo View Post
    bine ca nu a ramas taxi ca
    Si daca ar fi fost taxi ce ?
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Eu le-am primit o data cu masina, deci pot spune ca-s de origine. Oricum nu au gaurele ca ale din targ, acolo la mocheta. Filtrele romcarbon sunt bunicele, eu oricum schimb totul la 10.000 de km. Filtrul de aer si cel de habitaclu le schimb la 5000 numai de romcarbon. dai putin, dar fac acelasi lucru ca alea scumpe.
      Last edited by razvanamza; 14 March 2010, 14:00.

Comment

Ce scrie pe ele? Sau pune o poza mai de aproape, ca m-ai facut curios.
        Multam.

Comment

nu scrie absolut nimic. La unii scrie Logan, la mine nu scrie. Este posibil ca proprietarul anterior le-a schimbat cu unele de targ. Nu conteaza, sunt foarte bune si asa. Bara este nevopsita fiindca a fost vopsita "calitativ" si s-a curatat toata vopseaua la spalatorie. Urmeaza sa o revopsesc. Integral!

Comment

Bine ai venit printre noi, te stiu de pe celalalt forum. Imi place masina ca ai grija de ea, am vazut-o ieri la intalnire. Cat mai multi km fara probleme si spor la modificari!

Comment

frumoasa masina intradevar bafta sa ai.
              Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

Va multumesc mult. Oricum sunt multe masini care o depasesc de departe. Sper sa ne vedem cu totii si sa ne cunoastem mai bine. Am intalnit numai oameni simpatici in Logan Club, si imi doresc sa mai vin.

Comment

ce bieleta antirasturnare? de diesel 85cp?
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Bineinteles. Este din aluminiu, fata de cele model vechi din cauciuc.

Si, de astazi 14.03.2010 ora 16:00 si 26850km, Easy-ul devine Easy Plus, Mpi

Multumesc Doc!

Comment

hai cu jantele de vara , ca deja mi-e dor de ele, si asa le mai vad si eu macar prin poze...

Comment

dany, pana una alta nu poti sa-mi faci rost de o casea servo? caut peste tot dar nu prea am avut noroc. Cea care o avea florin nu e in stare prea buna si nu se stie sigur ce-i cu ea. Si stai linistit ca le pun. m-am saturat de iarna!

Comment

hmm, sunt de acord cu tine cu iarna asta care sper ca s-a terminat. despre caseta vorbim la telefon.

Comment

este prea tarziu sa te sun? sunt putin disperat ca deja curge ca Amazonu. Cand intru la piese auto deja stie vanzatoru: doi litri de elf automatic rosu

Comment

Wish me luck.......maine urc pe masina o caseta servo nou-nouta cu tot ce trebuie. Multumesc Florin_DNF.

Si apropo de MPI, se misca excelent, si consumul in oras a scazut in conditii de mers alert, uneori forja. Depinde cat de mare e urgenta pe unde ma duc. Dupa cum stiti, serviciul meu este intretinere calculatoare, deci pot spune ca am o Ambulanta Electronica .

Comment

felicitari nu teai lasat pana nu ai facut resoftarea dak era DOC sambata cred k atunci o facea ..bafta in continuare .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google