Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• As vrea sa te vad cum te vaiti dupa un HR tiganit si amortizoare "piatra"

Sa fie primite.

Originally posted by CataFOF View Post
    hai sa fim realisti , esti venit dupa arcuri stock , mai ai si balon de masina de treierat.
    Talon de macadam,cum a zis un coleg.
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• foarte bine razvane ....iti recomand amortizoare monroe pe gaz cu 500 lei iei 4 bucati poate mai ieftin

nu te sfatuiesc sa intri tare in curbe cu gandul ca te tin suspensia ,fiind mai rigida o pierzi mai usor ....... sa ai grija
      sigpic
      Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
      http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• acuma nu mai e de macamdam, e numai de asfalt!

Comment

• nici nu aveam de gand. oricum cu suspensia stock nu am reusit niciodata s-o dau efectiv de-a latu' . frana spate tine suspicios de mult, chiar mi-e teama pe ud cum se va comporta, ramane de vazut.

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
            foarte bine razvane ....iti recomand amortizoare monroe pe gaz cu 500 lei iei 4 bucati poate mai ieftin

nu te sfatuiesc sa intri tare in curbe cu gandul ca te tin suspensia ,fiind mai rigida o pierzi mai usor ....... sa ai grija
            foarte frumos comportament au amortizoarele tale. sunt mai scurte decat stock ? cat am mers cu masina ta mi au lasat o impresie buna. foarte placuta la cruise suspensia ta.

@ razvan macar scurteaza amortizoarele. doar scurtate fara intarire

Comment

• Nu vad de ce ar trebui scurtate....atata timp cat ele stau destul de bine in locasurile lor.
              Scurtarea se face atunci cand amortizorul este destins la maxim iar arcul joaca in talere,deci in cazul de fata, nu este nevoie
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• arcurile astea, poate confirma si dani, sunt cu doar 1 cm mai scurte ca originalele, fiind imposibil sa joace in locasurile lor.

Comment

• si atunci cum a coborat masina cu 4 cm ? te intereseaza cat de lungi sunt cand le tii in mana sau cat de lungi sunt montate pe suspensie.
                  amortizoarele tale stau comprimate acum ca si cum masina ar fi incarcata doar ca ea nu este. cateodata mai ai nevoie sa se si comprime suspensia.

Comment

• in stare "flasca", arcurile sunt ca la fel de lngi ca alea stock. pe fata coboara aproape cat H&R, pe spate cam la fel (am gaz). masina mi se pare chiar mai joasa decat cele cu eiach, spre exemplu. de la prag la pamant probabil nu ma sunt nici 10 cm, ceea ce mi se pare putin cam mult, adica sunt arca rea aproape de sol. senzatia este oricum grozava, cand vrei ne dam , si poate cauti in ddt2000 parametrii stft si ltft, cica acolo e secretu mersului neregulat pe relati. practic de acolo o faci "stock" din nou, ca parametri.

Comment

• tie ti se pare joasa ... si la mine mi se parea prea inalta .
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ce inseamna "stft si ltft" ?
                        cum adica sa ne dam ?
                        tot zici ca ai amortizoarele praf...cumpara ce are lau' mie mi au placut la maxim. daca o cobor si eu, desi nu cred, configuratia lui mi o pun

Comment

• asa se chiama, sunt parametri de injectie din ecu, si poti ajunge la ei si cu ddt2000-ul.

Comment

• sincer nu cred ca sunt asa expert cu DDT ul ala. l am luat si eu sa vad o eroare un parametru sa fac un log ... nu ma pricem la dastea deep. daca tu vrei sa incerci pe raspunderea ta ...da ok

Comment

• pai iti dau si eu banii pe cablu si soft si-l lasi la mine vei avea orice interventie gratuita oricum

Comment

• pai mai am si eu nevoie de cablu. mai bine ti l cumperi tu si iti dau eu softul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google