Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai e 70 de lei cu totul. lasa ca vad eu. intre timp am mai facut ceva ture cu masina azi, grabit fiind sa ajung cu facturi la ceva clienti, si asta in timp util. m-am mai obisnuit cu rigiditatea masinii, senzatia este ca te urci in masina de raliu comparativ cu stock, voi trece iarna asa franarea este mult mult mai buna, era sa ma pupe si un opel dar probabil era si cam neatent soferu, si eu am franat putin cam tare...

Comment

• doar pentru frane mi as pune suspensie. toata plonjarea puntii fata dispare

Comment

• la franare se simte bine ... acuma cu suspensia stock, parca e barca cand franez !
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• parca am pus inca un rand de etrieri de van , plus ca acum prinde putin si spatele..

Comment

• anvelopele conteaza cel mai mult ,apoi franele,apoi suspensia ca sa ai o frana eficienta
            on :sa vezi plecare razvane acuma ca nu mai se ridica asa mult ,cand schimbi treptele ,pui puterea altfel jos
            sigpic
            Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• corect. am plecat tare la un semafor si ma asteptam sa patineze, dar intr-adevar prinde mult mai bine. abia acuma pun in valoare cauciucurile dunlop.

Comment

• astazi am facut tocanita de supape, sau (ce bine ar fi) de culbutori. wish me luck, rabla e la doctor. s-a intamplat trecand din 4 in 3 in loc de 4 in 5. turatia in tr. 4 era de 6000

Comment

• Vezi ce fac linitutele

Comment

• Cand desface chiuloasa sa vezi ce are?

Si ce faceai de erai in a 4-a la 6000 de ture?
                    Last edited by o8MeLC; 16 November 2011, 16:15.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
                      astazi am facut tocanita de supape, sau (ce bine ar fi) de culbutori. wish me luck, rabla e la doctor. s-a intamplat trecand din 4 in 3 in loc de 4 in 5. turatia in tr. 4 era de 6000
                      adica ? ce ai patit ma ? ai rupt cureaua ?

Comment

• depaseam pe unu cu un megan..

Comment

• Unde, pe Autobahn? ...cu a 4'a la 6000 rpm?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• electronicii

Comment

• soseaua aia are 1.4 km toata:d. Cam greu de ajuns la 160 dar sa iti dam crezare.

Macar l-ai depasit ?

Comment

• ma stai o secunda ... pe electronicii nu am reusit eu 6000 cu a 4 a plecand 1234 blana. in conditile in care la intersectia cu vulcanizare am trecut ca un lunatic inconstient fara frana.

daca tot faci chiuloasa fa i scaunele si supapele . ia supape noi si rectifica scaunele

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google