Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• este.
    zi mi cum decurge programul sapt viitoare. vreu sa arunc si eu un ochi prin matzele motorului

Comment

• miercuri incepe dezasamblatul. joi se desface motor si toate cele. intre timp se mai porteaza/poliseaza chiulasa.

Comment

• vai frate... da nu trebuia in 1-2 zile sa fie gata? vad ca se cam taraganeaza
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• cam va fi, doar ca miercuri incepe. service-ul acum se construieste, literalmente. voi fi primul client

Comment

• poze ... ? se cam intinde proiectul pe saptamani vad ca )
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• are admisie de megane ....asa am auzit ...
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• se va urca pe masina. lucrul efectiv incepe luni, marti se raboteaza chiulasa ( cam 0,5-0,6mm), pana vineri e gata.
                Attached Files

Comment

• Originally posted by Cristi_Xp View Post
                  poze ... ? se cam intinde proiectul pe saptamani vad ca )
                  Ce vb ma Xp-ule mie mi-au trebuit luni de zile de meditatie inainte sa dau chiulasa jos plus 1 sapt sa o fac si sa o montez la loc.Omu se misca chiar repede :P.
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• nu la aia m-am referit ) .Stiu ca am vb cu el si zicea ca in 2-3 zile e gata totul repede repede... ) voiam sa-i atrag atentia ca niciodata nu e asa

Comment

• 2-3 zile din momentul cand e motorul jos. luni va fi jos
                      cautam metode de adaptare a galeriei acesteia la Logan. singura problema pare sa mi-o punas senzorul map. motorasul pas-cu-pas s-a potrivit (mecanic). nu stiu cum se va comporta senzorul pozitie clapeta, si senzorul map, pe care am de gand sa-l infig intr-un furtun.

Comment

• era bine sa ai si mpp original si sa compari capetele . eu am avut o surpriza cand l-am schimbat pe al meu ... desi parea identic nu-mi statea la ralanti . abea apoi mi-am dat seama ca diferea "capatzana" succes

Comment

• mapul il pui facand o gaura in galerie .

Comment

• pai nu vroiam s-o gauresc. intr-un furtun nu ar vrea sa stea?

si mufa de la senzorul pozitie fluture se potriveste la fix?
                            Last edited by razvanamza; 4 December 2011, 03:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• merge si cu furtun , nu vad de ce nu ar merge , doar ca la map e mai ciudat , de ex la alea la care se foloseste un furtun trebuie o anumita lungime si grosime sa aibe furtunul etc . Dar merita sa incerci . Vezi ce a facut Cosmin cu ala de clapeta .Daca nu se potriveste ,inventezi si tu o mufa ca ma gandesc ca tot acelasi nr de fire e .

Comment

• adica o lipesc pe direct pana la urma bine zis. cu map cosmin a dat gaura in admisie, chiar mi-a recomandat la fel. o sti el ceva..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google