Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Valorile de fabrica ale masinii sa-nteleg?Eu am incercat 0,15 cu 0,15 cum dau cei de la CatCams pentru axa de 263 si stii ca nu imi mergea masina.
    sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• era ceva mai lejer totusi ca de fabrica , ca stiu ca mi s-a oprit de vreo 2 ori masina ...da nu mai tin minte ce si cum . Da stiu ca nu clantanea .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• fabrica da 10 cu 25, eu am 20 cu 25, dar se vor face din nou tot 10 cu 25. mie tot mi se pare puturoasa fata de cat ar putea. sa se mai lase motorul si vad eu dupa aia..

Comment

• eu cand trec de pe 1.4 pe 1.6 nu mi se pare mare diferente. cam asta i jocu'

Comment

• daca si acum te bate AlexSpeed ...

Comment

• trebuie sa va ganditi ca pe 400m eu ii dadeam 2 masini (cu lau91 in dreapta). Sigur va castiga ceva metrii dar acum sigur nu va fi racheta. Eu castigasem pe 400m o masina, el zice ca aveam motorul strans dar tot nu cred ca il va bate pe alex.

Comment

• sa nu uitam ca din m am dat eu cu speedu si din 2000 pana in 4000 statea egal cu mine. eu la 4500 schimbam treapta

totusi atunci nu mai tin minte din ce treapta a plecat alex. eu am plecat 2000 tr 2

Comment

• cand se mai lasa putin ma dau cu el. sa fie uscat afara, frumos..poate apuc sa pun si admsia de megane..

Comment

• Mai bn i-ai face softul decat sa te apuci sa dai in ea dupa rodaj..Eu unu daca as pune 1.6 nu as merge nici 50km fara soft adecvat.Nu iti poti da seama cat conteaza.
                    Ai zis ca se tureaza mai lent, asa facea si la dnf cu softul de 1.4 pe 1.6 sub 2300rpm mergea ok apoi incepea sa se puna in nas.
                    E pacat de banii pe care i-ai investit daca nu o faci sa mearga cum trebuie.
                    AG 16 Y M A

Comment

• probabil se pune si soft, sa fie totul ok. e de la axa. Melc avea de 1.4, de-aia tragea bine.

Comment

• masina are deja 200km, un nou soft (by RacingCode), si maine primeste refacere culbutori.

Comment

• daca are soft.........dai in gura ,pana se face uleiu nes (
                          sigpic
                          Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• mai las-o oleaca, sa se aseze mai frumos motorul.

Comment

• Cine e alexviteza asta de il dati toti etalon aici?

ON:Cum merge acum cu noul soft?
                              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• cam lenes pana in 2200-2300 de ture, dar mai puternic dupa . softul e acela de 9x de cai, deci acum nu mai e vorba de soft. poate e motorul inca strans. mai e si clapeta originala (n-o mai am pe aia mare, care avea un raspuns mai bun)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google