If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sta prost. unde inainte urcam cu tr.4 la 2000 de ture, acum neaparat trebuie sa retrogradez. unde inainte urca imediat 100-120, acum efectiv ma rog de ea. practic, trage mai putin decat cand era 1.4. ambreiajul e ok, pot sa dau scartz , si cupleaza de jos, nu patineaza. turatiile sunt la fel ca inainte.
saptamana viitoare de miercuri incolo sunt liber si oricand ai timp ne vedem undeva sa vad cum merge masina. poate vine si viteza sa facem o comparatie reala nu doar ce simtit cu fundurile.
bun, am facut motorul, are deja 700km "mershi" fara probleme, dar nu prea isi arata caii. ori e prea strans motorul, ori e volanta prea usoara pentru el. in deal moare imediat semn ca cuplu ioc. axa este de 1.6,softul este de 1.6, internele la fel. ce-am gresit ???
Sigur e tot softul din ECU de 1.6 sau e doar cel de 1.4 ''coafat''? Diferenta de la 1.4 la 1.6 nu e doar in aia 32 kb pe care ii citeste galetto
bloc motor cu cilindrii de 80.000 si segmenti si pistoane de 60.000 deci uzura din 2 parti. nu are cum sa stea strans
mai exista varianta segment oval pe cilindru. frecare mare si pierderi de putere. am patit la oltcit cand impotriva sugestiei tuturor mecanicilor m am incapatanat sa schimb setul motor. am revenit la cel de fabrica si mergea brici
sonda lambda aval merita schematizata un pic. cred ca mai am tabelele
eu la mine am tradus o intr un mod primitiv intradevar dar iti zice unde te situezi cu AFR ul
softul da benzina, clapeta nu se deschide complet, ..... crezi ca e bine
uitate in relanti sa vezi ce valori da mapul .
O valoare corecta e undeva la 300-350 mbar , daca e peste 400 cred ca sunt ceva probleme , cum ar distributie decalata etc
Poate sunt doar prea stransi culbutorii ... poate s-a luat prea mult din chiulasa si s-au intalnit cu pistoanele ... ar merge un test de compresie.
Last edited by Cristi_Xp; 19 December 2011, 13:24.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment