marx ... nichelul ... nu straluceste suficient ? ))
Easy...... Way Too Easy
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
jur ca nu am vazut.
razvane da l jos. te rog. nu arata bine deloc.
spala blana masina, da i o ceara zdravana, sa vezi cum i se schimba aspectul.
cromul ala imi aduce aminte de Daciile 1310Li zambetu' lu iliescu cu care veneau tiganii de la Petrachioaia incarcate cu zarzavat la piata. sincer fara suparare
Comment
-
melcule, ai uitat de pleoape )) bineinteles si alea tot crom
Comment
-
croamele raman nu intentionez sa mai adaug altele, doar pe cele de langa sigla din bot, asa cum a fost ea de fabrica. luna asta, sper, dau o fuga pe la casco sa mai vopsesc elementele zgariate de binevoitori si netoti, probabil sa dau o vopsea la barele fata/spate pentru a mai masca din zgarieturile desteptilor ce nu-si cunosc inca lungimea...masinii. chiar m-am uitat inadins pe strada pentru a vedea daca si alte masini au asa ceva de fabrica. curios lucru, chiar destul de multe. cat despre masinile mai vechi de 20 de ani, toate in afara de Dacie
am si manerele (primite donatie) dar nu cred ca le pun. ar fi prea incarcata. probabil le voi vopsi in culoarea masinii, si voi astupa si gaurile de la chei. capace cromate pentru oglinzile de Duster se gasesc?
Comment
-
exista vopsea crom la sHpray' ... cu 10-15 lei, ai crom pe toata masina
Comment
-
Salut, ai trecut azi cu masina prin Dorobanti , te-am ginit dupa nr ...)
Comment
-
Azi am surprins un logan cum il doresti tu si ma gandeam sa iti mai dau cateva idei. Imi cer scuze pentru parbrizul nesters doar ca sunt infundate duzele.
Nu am reusit sa fac poza si din fata ca acolo era apogeul. Vizionare placuta.
Comment
-
Comment