Easy...... Way Too Easy

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• marx ... nichelul ... nu straluceste suficient ? ))

Comment

• jur ca nu am vazut.

razvane da l jos. te rog. nu arata bine deloc.

spala blana masina, da i o ceara zdravana, sa vezi cum i se schimba aspectul.

cromul ala imi aduce aminte de Daciile 1310Li zambetu' lu iliescu cu care veneau tiganii de la Petrachioaia incarcate cu zarzavat la piata. sincer fara suparare

Comment

• Hahahahhahah.....adevarat. Scapa de cromul ala!

Comment

• E misto. Pastreaza-l.

Comment

• Originally posted by razvanamza View Post
            mici modificari de aspect la toroapa.
            eu am vazut alta modificare !
            a taiat creanga din acel copac sa vedem masina mai bine !

nimic nu stiti

Comment

• Manerele? Usita de la rezervor? Bratele de la stergatoare? Capace oglinzi? Pe cand? Si sa nu uitam de o codta de rechin in aceeasi nota. crom

Comment

• melcule, ai uitat de pleoape )) bineinteles si alea tot crom
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• bai ! de ce sunteti rai ?

ps: semnul nike pe luneta ? pe cand ?

Comment

• Nu mai va dati de cocoshi aici ca eu stiu sigur ca muriti de invidie ...

Comment

• croamele raman nu intentionez sa mai adaug altele, doar pe cele de langa sigla din bot, asa cum a fost ea de fabrica. luna asta, sper, dau o fuga pe la casco sa mai vopsesc elementele zgariate de binevoitori si netoti, probabil sa dau o vopsea la barele fata/spate pentru a mai masca din zgarieturile desteptilor ce nu-si cunosc inca lungimea...masinii. chiar m-am uitat inadins pe strada pentru a vedea daca si alte masini au asa ceva de fabrica. curios lucru, chiar destul de multe. cat despre masinile mai vechi de 20 de ani, toate in afara de Dacie

am si manerele (primite donatie) dar nu cred ca le pun. ar fi prea incarcata. probabil le voi vopsi in culoarea masinii, si voi astupa si gaurile de la chei. capace cromate pentru oglinzile de Duster se gasesc?
                      Last edited by razvanamza; 7 May 2012, 21:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• exista vopsea crom la sHpray' ... cu 10-15 lei, ai crom pe toata masina
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• este ilegal sa fie full chrome cel putin in Rromania. glumeam cu oglinzile, sunt foarte frumoase asa negre, cel mult le voi vopsi in culoarea masinii. la fel si bandouri, manere, bari, etc.

Comment

• Salut, ai trecut azi cu masina prin Dorobanti , te-am ginit dupa nr ...)
                            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Azi am surprins un logan cum il doresti tu si ma gandeam sa iti mai dau cateva idei. Imi cer scuze pentru parbrizul nesters doar ca sunt infundate duzele.

Nu am reusit sa fac poza si din fata ca acolo era apogeul. Vizionare placuta.
                              Attached Files

Comment

• Crom PAWAA!!!!!!
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google